BRACE FACE


Datum: 2010-01-08 Tid: 15:31:03

Det här är Saga. Hon är singel och sökande... Är du också singel och sökande?
Hon är 16 år och bor i "den fina delen" av storstan Enköping. Hon luktar lite smått fisk, men då hon har si sådär ett tusental parfymer lyckas hon dölja det någorlunda. På sin fritid tycker hon om att festa. Barnkalas är en favorit. Inget party utan ballonger, tårta, och fiskdamm. Det är ett av hennes motton. Ett annat motto hon har är att man inte är någon i livet förrän man lärt känna Janina Eidsäter. Detta är sant fullt ut, inget påhitt här inte. Hon tycker också om att gå på friskis och svettis. Varför vet ingen, men då hon är lite småförtjust i en IT-kille som kallas just "Svettis" här på skolan tror jag att det är därför. Det måste det vara. Han är tyvärr inte intresserad, det är alltså därför denna kontaktannons läggs ut.
Är du på fest (ja, barnkalas då alltså) och ni ser en medel-lång tjej, med tandställning, halvlångt blont hår och en disktrasa i handen är det Saga ni hittat. Gå då fram och nyp henne i kinden. Sådant gillar hon. Dom har dessutom en magisk och positiv effekt på er, så när ni sedan lämnar henne är det med ett leende på läpparna... Av ett rejält nyp.
När Saga inte har fritid springer hon runt på JohnBauer Gymnasiet i Västerås och trånar efter alla de lärare vi har. Detta är för att hon har en förkärlek för äldre män. Speciellt tjocka thailändare, även fast hon aldrig sett någon sådan..
Om du känner att denna tös med mycket klös, är något för dig, som vill ha en tjej. Då finner du henne genom att klicka på bilden ovan. Släng en kommentar i ett inlägg och länka till vart hon kan hitta en bild på just dig.
Kommentarer

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback