didn't mean to fall in love


Datum: 2009-10-26 Tid: 18:52:37



Igår hade jag en urmysig söndag tillsammans med min vän Saga. Kvällen bjöd på en långpromenad i regnet, innan vi somnade tidigt under ett försök att se på filmen Love Actually.
12 timmar senare vaknade vi och klockan 12 gav vi oss ut igen. Saga skulle till stan och jag till idrottshuset för träning. Det är väl ungefär det jag hunnit med idag, och sen jag kom hem har jag bara legat på soffan och halvsovit.
Ikväll ska jag ut och träffa en vän, men då jag ska upp tidigt imorgon blir det nog inte så sent ikväll. Har tid hos frisören halv 11, vilket jag gillar starkt. Före och efter bild kommer förmodligen imorgon.
Take Care.
J.

trying to entertain myself with my old guitar


Datum: 2009-10-24 Tid: 18:54:37

Skulle jag få tillfälle just nu skulle jag kunna sitta i timmar och prata om de djupaste sakerna med i någon jag knappt känner, och jag skulle kunna berätta mina innersta hemligheter för den personen.. Sådant humör är jag på för tillfället, och jag känner att jag skulle kunna lita på vem som helst. I stort sett.
Jag kan få såna stunder ibland men alltid hindrat mig själv att säga för mycket, vilket säkert är lika bra.

.....

(10 minuter senare)
Mamma kom precis in med Mango, och en drink hon gjort åt mig. Ibland är hon himla söt hon, min mamma.. Nu är ett sådant tillfälle.
Jag sitter och lyssnar på Plain White T's, vilket jag gjort senaste timmarna, och måste erkänna att jag inte förrän idag insett hur bra dom är. Texterna är så underbara. Dom får mig vilja öppna fönstret och skrika ut vers efter vers så att hela stan hör. Men återigen hindrar jag mig själv, och återigen är det lika bra.
Ska istället ta mig till rummet bredvid, mitt rum då alltså, och börja städa. Möbleringen blir det alltså inget av ikväll, men vem vet, kanske tar mig tid till det imorn istället. Efter eller innan träningen.
Får se om det blir något mer inlägg ikväll, men nu blir det städning och sen ska jag spela spel med familjen. Urmysigt! ..Ja, alltså det sistnämnda iallafall.
xo.
J.

 

love being around you


Datum: 2009-10-24 Tid: 17:13:00



Jag vaknade för inte länge sen alls, och just nu inväntar jag en kväll innehållande tända ljus, film, pepparkakor och julmust. Finner ingen som helst ork till att ens sätta foten utanför dörren, så kunde inte vara mer nöjd med kvällens planer. Ska se till att städa upp på rummet också, är sugen på att möblera om lite, så orkar jag börjar jag med det idag. I annat fall skjuter jag upp det tills imorgon. Det visar sig.

Hoppas ni också får en mysig lördag.
Take care.
J.

after all these years


Datum: 2009-10-22 Tid: 15:30:42

En halvtimme kvar tills vi slutar och jag håller redan på att avlida. Somnade alldeles för sent igår vilket resulterar i dålig humor, övertrötthet och huvudvärk. Inte den bästa kombinationen om jag ska vara ärlig.

Enda sen jag till slut kom upp ur sängen imorse har dagen varit... lång. Den har bestått av 3 timmars medieproduktion där vi gjorde i stort sett ingenting. Pannkaka till lunch, och de senaste timmarna har bestått av svenska.

Fick förresten våra skolkataloger idag, som är över alla gymnasieskolor i hela Västerås. Rasterna har vi alltså spenderat med att titta igenom den. Jag och Chrissie använde oss av att peka ut den snyggaste killen i varenda klass här på JB för att fördriva tiden. Det funkade rätt bra faktiskt.

Ikväll är det träning, och sen kommer brorsan hem på middag, så det blir att umgås med familjen ikväll.
Hörs senare.
J.

du min vän i livet se hur sommaren blir höst


Datum: 2009-10-21 Tid: 19:55:36



Både Lars Winnerbäck och Melissa Horn's nya album spelas på hög volym just nu medans jag väntar på att en kopp vaniljte ska bli klar. Har en del skolarbete som egentligen måste göras, men då humöret inte är på topp tar jag en myskväll istället. Det förtjänar jag. Med täcket i högsta hugg ska jag frossa mandariner och kika på veckans andra avenyn avsnitt. Det är sådant vardagskvällar är till för. Åtminstonde borde det vara så.

Trots att jag älskar sommaren och allt som har med sommaren att göra så klagar jag inte det minsta på hur det är just nu, och hur de närmsta månaderna kommer vara. Hösten är en otroligt mysig årstid, och likaså vinter, vilket jag sagt förut. Bara några dagar kvar till höstlov och en vecka jag ska spendera med de finaste jag har - familj och vänner. Jag känner att det är precis vad jag behöver just nu. En vecka för att få ordning på allt som pågår i mitt liv just nu, och få mer motivation och tro på mig själv. Ska förmodligen klippa mig i veckan också, och vem vet, kanske det blir någon mer förändring under veckan. Det väntar att se. Hur som helst så kommer jag komma tillbaka ännu starkare v.45, det är jag säker på.

Nu är tevattnet klart, så dags att kila.
Take care.
J.

 

for all the things that we are


Datum: 2009-10-20 Tid: 09:21:09

Tisdag igen och bara 4 dagar kvar till lov, vilket är hur skönt som helst! Att få sova ut en hel vecka är verkligen något jag ser fram emot.. Dock har jag inget planerat men det kommer väl så småningom.

..Jag känner för att åka bort på lovet. Någonstans långt bort, och göra ingenting. Varför vet jag inte, men det skulle faktiskt vara himla skönt. Hade det inte varit så att jag har brist på pengar skulle jag ju alltid kunna sätta mig på tåget till Sundsvall och min syster, men ser ut som det blir Enköping för mig ändå. Fast det kan jag nog stå ut med.

Just nu har jag engelska. Jag och Saga ska skriva en artikel om snabbmatsvanor och eftersom vi knappt har börjat känns det som att jag borde koncentrera mig. Måste dock erkänna att det är det sista jag kommer göra idag. Att vakna upp när det är kolsvart ute gör mig på rätt dåligt humör, alltså har jag ingen som helst lust med att jobba alls idag. Har för mycket andra saker på hjärnan..

Ikväll är det träning, och innan det blir det att umgås med Josefin skulle jag tro. Som vanligt innan träning. Har längtat efter att få träna enda sen söndag-kväll så är riktigt taggad på att dra på mig fotbollsskorna för att ge allt.

Har egentligen inget mer att säga. Känner själv hur hoppigt det här inlägget blev, men ni får stå ut. Hade förresten himla trevlig på lagfesten i lördags, och efteråt hemma hos M med honom, Jesper och Sara. Får ser om jag kanske bjuder på några bilder från det förstnämnda senare. Det visar sig.

Stay tuned.
J.

NOSTALGI


Datum: 2009-10-19 Tid: 23:02:53


Västerledsskolan 2005 - 2009

i think it would be funny


Datum: 2009-10-16 Tid: 10:30:51


Jamie T - If you got the money

Lite mer än 6 timmar kvar sen är det helg. Äntligen.
Har blivit rätt mycket tjat om det senaste inläggen, men kanske inte så konstigt eftersom jag gått runt halvdöd hela veckan.

Nu är jag snart medlem på lunarstorm igen förresten. Eftersom proxyn spärrar båda bilddagboken, facebook och msn på vårat skolinternet så har jag och Sega bestämt oss för att använda Snuttis, Kamrat och Lunar som tidsfördriv istället. Vi kommer bli Västerås tuffaste personer skulle jag tro. Woho! Linn i vår klass hänger på nu också. På lunar iallafall. Sweet.

Nu har jag en halv webdesignlektion, 3 timmars datakunskap och sen slutar jag.
Later.
J.

if you got the money


Datum: 2009-10-15 Tid: 20:29:59

Kom hem från en himla skön träning för ett tag sen. Halvplan på tc innebar i stort sett bara spel, vilket var himla kul då jag skippade målvaktshandskarna och körde forward istället. Jag tycker faktiskt själv att det gick bra och var taggad hela träningen igenom. Kan berott på energi-drycken jag drack på vägen dit.

Anyway.. Imorgon är det helg - ÄNTLIGEN! 6 timmar skola först, men det ska jag nog klara av. På kvällen ska jag träffa Linda, och får se vad vi hittar på. Tror M snackade något om fest också, men inget bestämt än. Tar morgondagen som den kommer med andra ord. Lördagen däremot bjuder på lagfest, vilket förmodligen kommer innebära en helskön kväll. Mer om det senare.

Nu sitter jag återigen och lyssnar på partymusik och funderar på om jag ska krypa ner i sängen eller se ett avsnitt av antingen Riverside eller Andra Avenyn. En kopp te och en mandarin skulle sitta fint, så det lutar mot alternativ 2. Då återstår bara att bestämma vilket av programmen jag ska se. Ehe. Dagens I-landsproblem I guess.

...Ska väl ta och krypa ner under ett täcka iallafall och invänta morgondagen.
Godnatt.
J.

we don't need nobody to tell us how to be


Datum: 2009-10-14 Tid: 23:24:34

Kom precis hem från att ha spenderat kvällen med M. Vi kikade på O.C ett tag innan vi tog bilen och hämtade upp hans vän Sara för att glida runt lite på stan. Dom skulle åka till något spökhus nu, men kände att jag behöver lite sömn, så jag drog mig hemåt. Kanske lika bra iofs, med tanke på att jag är rätt rädd för spöken och sånt där...

Just nu lyssnar jag på party-musik och längtar efter helg, men å andra sidan är den ju i stort sett här. Bara torsdag, kvar.. sen fredag! Vilket jag gillar starkt. Borde väl egentligen krypa ner i sängen just nu men med tanke på att jag sov från 14-17.30 tidigare idag så är jag inte sådär jätte trött. Snarare motsatsen, vilket resulterar i ett par dryga konversationer med folk på msn.

Morgondagen bjuder på Svenska, Medieproduktion och träning på kvällen.
Nu ska jag iallafall borsta tänderna.
Eller, tror vi har mandariner hemma.. Åh, det blir en trip till köket först alltså.
Sleep tight.
J.

let's get retarded in here


Datum: 2009-10-14 Tid: 09:20:11

Gårdagens humör=Övertrött! ..vilket visade sig rätt bra i bilen på väg från skolan. Med sjalar och glasögon fotade Josefin si så där 30 på mig då jag posade.. vackert (?). Jag pratade non-stop och då jag inte hade något att säga föll jag in i låtarna på radion och sjöng mitt allra finaste..
Tror båda Saga och Josefin uppskattade den livfulla bilresan.
När Josefin och jag kom hem till mig fortsatte jag.. Klädde ut mig och dansade vilt till Black Eyed Peas - Get retarded, medans hon pratade med sin vän knodden i telefonen.
Vid halv 8 drog vi ner mot Enavallen för träning. Som om inte energin var på nog hög nivå, så tog jag och Josefinen en "Engergi-shot" som vi köpte på statoil. Energin räckte hela kvällen, och även fast det inte gick sådär jätte bra på träningen så var det riktigt kul att spela. Fick dessutom reda på att vi har lagfest på lördag, så nu är jag riktigt taggad inför helgen. Mer än vanligt då alltså.

Just nu sitter jag och väntar på att mediekunskapen börjar. 3 timmar med "Gustavo" och sen slutar vi. Skönt! Får se vad kvällen har att bjuda på, men tror att jag ska träffa M en stund ikväll iallafall. Det visar sig.

Nu börjar vi.
J.


(jag funderar förresten starkt på att färga håret brunt..)

nobody puts baby in the corner


Datum: 2009-10-13 Tid: 10:50:33



Jag är hemma igen från Borås. Kom hem i söndags runt 7 skulle jag tro.. Helgen hos Jesper var iallafall urmysig. Vi missade göteborg då vi försov oss, men det gjorde inte sådär jätte mycket. Var kul att träffa honom iallafall. Jag bjuder på några bilder senare i veckan.

Just nu sitter jag i skolan. Engelskan har precis börjat och vi ska göra ett arbete angående snabbmat. Jag och Saga har bestämt oss att göra en film, sen skriva en artikel av det vi kommit fram till.
Måste alltså koncentrera mig på lektionen nu. Skriver senare.
Stay tuned.
J.

you've got a fast car


Datum: 2009-10-08 Tid: 19:10:48

Det här blir kvällens sista inlägg, och troligtvis helgens också.



Åker som sagt till den här grabben över helgen. Eftersom jag inte träffat honom på galet länge kommer det blir hur mysigt som helst. Får se vad vi hittar på, men jag har för mig att vi pratade om att dra till Göteborg på lördag iallafall. Kameran är med, så bilder kommer nästa vecka.

Nu kommer snart M och hämtar upp mig, så dags att dra. Det blir skola imorgon, Datakunskap och Webdesign står på schemat. Tror det är både redovisning och prov så wish me luck.
xoxo.
J.

twenty-four voices with twenty-four hearts


Datum: 2009-10-08 Tid: 17:04:43



Jag känner mig mycket piggare, kan bero på alvedonen, men det är ju bra i vilket fall. Elin åkte nyss iväg för att träna, och jag ska strax hoppa in i duschen.

Jag har hunnit med rätt mycket idag, trots att jag sovit bort största delen av tiden. Gjort klart en uppgift vi har i datakunskap, diskat, städat (om det räknas att flytta kläder från ett rum till ett annat) och börjat på en insändare vi ska skriva i svenskan. Hade ett "Mannen under trappan - Maraton" för mig själv tidigare också. 4x45 minuters tv-tittande med andra ord, hade jag inte kunnat skylla på att jag är sjuk skulle det ju varit rätt illa. 

Ska snart se till att städa mitt rum, som jag egentligen skulle varit klar med för si sådär en månad sen. Måste hinna med att packa senare också, men först duschen som sagt.
Stay Tuned.
J.

 

let's be alone together


Datum: 2009-10-08 Tid: 14:39:39

Jag har insett att jag faktiskt bloggar bättre nu, än när jag inte har paus. Kanske inte sådär jätte lyckat med andra ord...

Har varit hemma idag med, men imorgon måste jag pallra mig iväg till skolan då tåget till Borås går 16.08 från västerås. Ikväll ska jag träffa M, men innan dess har Elin kommit hit för att plugga, baka chokladbollar och umgås. Jag ska med andra ord vara lite social nu.
Later.
J.

baby baby take me out


Datum: 2009-10-07 Tid: 23:00:02


Marit Bergman - Alone Together

Helt klart dagens låt. Lyssna och njut.

I´m such a sinner you´re such a star


Datum: 2009-10-07 Tid: 22:24:25



Nu är årets vinterjacka inhandlad. Istället för en svart Fjällräven blev de en vit Peak, men det funkar ju det med. Den är hur tjock och varm som helst, och "luddet" på luvan är urmysigt. Hur mycket den än tar emot att säga så längtar jag faktiskt till vinter nu. Snö, tända ljus, lucia, frost, skidor, jul, mörker, nyår.. Sån himla mysig årstid. Åh. Nu kan hösten få ta slut.. Jag vill ha riktig vinter!

Med det säger jag godnatt. Ska försöka orka mig i väg till skolan imorgon, men det beror alldeles på hur jag mår. Vill inte riskera att behöva stanna hemma på fredag istället då jag isåfall kommer att missa Borås.
Stay tuned.
J.

 

just another desperation


Datum: 2009-10-07 Tid: 11:41:42



Jag missar Stockholm och en intervju med Aik's damlag. Just my luck.
Hade 39 graders feber igår, så det kanske ändå är lika bra att jag stannade hemma. Känner mig allt annat än frisk.

Idag ska jag städa, imorgon packa, och på fredag åker jag till Borås. Att träffa Jesper är himla efterlängtat då det var flera månader sen sist, och det ska bli skönt att komma ifrån Enköping ett tag.

Igår var jag i Västerås, och letade jacka. Hittade ett par stycken, men istället för att behöva lägga ut runt 3000 på den, ska jag till Barkarby och kika istället. Hittar jag ingen där blir det en från intersport, eller kanske en fjällräven. Det visar sig då.

Gårdagens kväll spenderades med samma vän som i måndags, vilket var mysigt. Vi såg på film ett tag innan han skulle iväg och spela innebandy, då jag åkte hem. Var helt genomfrusen då jag kom innanför dörren av att bara gå några meter. Det var ungefär då jag insåg att jag inte mådde sådär jätte bra.

Det känns verkligen att hösten är här nu, eller den är väl rättare sagt snart över. Jag kan inte precis säga att det är något jag är glad över då sommar mer är min grej, men å andra sidan är höst och vinter rätt mysigt. Jag menar filmkvällar med tända ljus och härligt sällskap, är ju inte något man tackar nej till, och de funkar ju allra bäst då det är mörkt och kallt ute. Har man det där så är hösten med andra ord rätt okej.

Nu har det här inlägget tagit mig si så där en timme att skriva. Dags att sluta alltså. Fryser som aldrig förr, så ska krypa ner under täcket och tycka synd om mig själv.
Later.
J.

o


Datum: 2009-10-06 Tid: 10:20:39


source: weheartit

Jag sitter i skolan nu, och är halvdöd. Min hals dödar mig, och så känner jag mig alldeles febrig. Blev en massa alvedon, c-vitamin och bedövande för halsen imorse för att jag skulle kunna tvinga mig att gå till skolan. Trodde att det var idag jag skulle till Stockholm med skolan, men var tydligen imorgon, så funderar på om jag ska åka hem vid lunch. Mår inte bra alls.

Angående bloggpausen kommer den att kvarstå. Jag kanske lägger upp något inlägg ibland, men det är inget jag lovar. Gårdagen var katastrofal. Mer än så tänker jag inte säga. Är glad att jag faktiskt har ett flertal vänner som bryr sig och det är vid tillfällen som igår man märker vilka de faktiskt är.

Spenderade iallafall kvällen hos en vän, vilket hjälpte väldigt mycket. Vi såg på film, och pratade lite om saker som hänt. Var himla mysigt faktiskt, och jag är glad att jag träffat honom.

Nu ska jag skriva lite intervjufrågor till en uppgift jag och Saga jobbar med i Engelska. Nästa lektion ska vi ut på stan och filma hon och jag. Får se när jag skriver igen, tills dess får ni ha det bra.
xoxo
J.

BLOGGPAUS


Datum: 2009-10-05 Tid: 13:18:16


Det känns som att jag har tappat kontrollen över mitt liv. Mer än så säger jag inte, men jag har därför valt att ta en bloggpaus. När jag kommer tillbaka beror på hur de närmaste dagarna, veckorna eller ja, kanske månaderna ser ut. Tills dess får ni ha det så bra.
xoxo
J.

ett sätt att ge, ett sätt att ta


Datum: 2009-10-01 Tid: 11:38:48


(Source: Weheartit.)

Jag är trött, men ändå festsugen.. J*vligt festsugen faktiskt. Med andra ord ser jag fram emot helgen!
Den här lektionen måste vara den segaste på länge. Känns som om jag suttit här hela dagen, men ändå är det fortfarande mer än en halvtimme kvar. Mysig bild jag hittade förresten, tycker ni inte?

Nu ska jag fortsätta kolla bilder på weheartit och lyssna på winnerbäck.
Stay tuned.
J.

inspiration


Datum: 2009-10-01 Tid: 09:44:11






weheartit

we got coca-cola veins


Datum: 2009-10-01 Tid: 09:25:11

Godmorgon!
Sitter i skolan nu och är helt sjukt trött. Somnade alldeles för sent igår på grund av ett långt telefonsamtal med en kompis. Men måste ju erkänna att det faktiskt var lite värt det.

Torsdag idag då, bara en dag till helg och ni anar inte hur skönt det ska bli! Jag och Saga har bestämt att spendera helgen ihop då jag har lägenheten för mig själv från imorgon till söndag. Får se vad vi hittar på men det kommer nog bli super vad vi än gör.

Ikväll ska jag som sagt pröva på yoga. Har ingen annan träning ikväll, så har ingen anledning till att inte hänga på.. Mer än att jag kommer skämma ut mig rätt mycket, men det är ju en annan femma. Blir en långpromenad dit också, då lokalerna är på andra sidan stan och mamma jobbar hela natten. Fast eftersom mitt gymkort (som jag aldrig använt) har gått ut, så är det väl bäst att hitta andra sätt att träna på. Tills jag tar mig ork till att köpa ett nytt..

Vi hörs senare ikväll folket.
xo.
J.