fred och kärlek


Datum: 2010-06-27 Tid: 20:56:41

Lyssnar på The Kooks och taggar inför veckan som kommer. Klockan 10 imornbitti tar vi bilen till Borlänge för P&L och jag är helt säker på att veckan kommer bli galen.

Ingen uppdatering alltså.

J

a monkey needs a dance and so do you


Datum: 2010-06-23 Tid: 21:38:28

Sommaren är här på riktigt, solen skiner och jag njuter av varje sekund.
J

jag ville inte va den som blev kvar


Datum: 2010-06-21 Tid: 21:13:15

Att flytta till Västerås har inte blivit alls som jag tänkt mig. Både på bra och dåliga sätt, men just nu känns det som att det är de negativa som väger tyngst. Ett löfte om att aldrig förlora kontakten är brutet, och det känns som om jag glider ifrån mitt förflutna mer och mer. Kändes som att luften gick ur mig helt då jag insåg hur snabbt det gick för mig att förlora kontrollen. Helt.

Jag vet inte vad som kommer hända härnäst. Det visar sig med tiden. Jag vet bara att jag just nu känner för att lämna allt, åka bort ett tag. Hade det inte vart en vecka kvar till P&L hade jag tagit nästa tåg till min syster.

Tevattnet är klart nu, och det blir en komedi på det.
Godnatt
J

music is what feelings sounds like


Datum: 2010-06-21 Tid: 00:54:28

Lasse Lindh - Svenska hjärtan

Simon Norrsveden - Stockholmssången

The Kooks - Naive

Magnus Weideskog - Förlåt

vi sa vi måste lämna våran småstad


Datum: 2010-06-20 Tid: 23:10:57

Det blev inte så mycket tid över för bloggen i slutet av veckan, som ni ser, men å andra sidan är det ju så det ska vara på sommaren. Visst?

Vi vann matchen i onsdags iallfall. 2-1 blev det, och jag älskade att vara tillbaka på planen. Att vi åkte enda till Uppsala spelade inte så stor roll då.
Tidigt (halv 12) på torsdag mötte jag upp Jesper i hälla. Vi köpte med oss jordgubbar och åkte
ut till Björnön för att bada. Hade det inte vart för att vattnet var alldeles för kallt och att solen gick i moln, hade jag doppat mig, men nu blev det som det blev och istället åkte vi till hälla igen för minigolf. Spenderade kvällen här hemma med crocket (som jag förövrigt vann 1 gång) och såg på tigers film.

Tidig uppgång i fredags för att möta upp Johanna och springa några ärenden på stan. Sov resten av dagen, tills pojken min kom och det blev en mysig hemmakväll. Igår blev det bio och spel med grabbens familj. Var urmysigt, och jag njöt av varje sekund med min kärlek. Nu är det en vecka kvar tills vi ses igen, och bara tanken av det är jobbig.

Sitter och lyssnar på Simon Norrsveden, och klickar runt lite på P&L's hemsida. Får fjärilar i magen av att veta att det bara är en vecka kvar, och jag kan lova att förväntningarna är enorma. Men å andra sidan har jag väntat på det sen jag var 10, så det är kanske inte så konstigt.

Rörigt inlägg, och jag ska gå och borsta tänderna.
Take Care
J

kvällsmusik


Datum: 2010-06-17 Tid: 22:40:00

update


Datum: 2010-06-15 Tid: 21:31:55

Spenderar natten hos min bror. Pizza, fotboll, film och godis. Rätt bra sommarkväll faktiskt.
Imorgon ska jag träffa Christine på dagen, och spela match på kvällen.
That's all for now.
J

update


Datum: 2010-06-15 Tid: 21:31:55

Spenderar natten hos min bror. Pizza, fotboll, film och godis. Rätt bra sommarkväll faktiskt.
Imorgon ska jag träffa Christine på dagen, och spela match på kvällen.
That's all for now.
J

vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig


Datum: 2010-06-15 Tid: 00:51:26

Jag citerar mina inlägg från förra sommaren: Inatt är det jag och Lars W, som så många gånger förut. Sjunger tyst med i låten Hugger i sten, och tankarna vandrar bland allt som händer i mitt liv just nu. Kärleken är något av de jag tänker på mest, och det finns flera anledningar till varför (inget jag tar upp här dock). Jag har insett att jag inte kunnat vara lyckligare än vad jag är nu. Det har aldrig känts så rätt förut, och jag vet att hur mycket vi än bråkar, Daniel och jag, så kommer det aldrig ändra mina känslor. Det är inte logiskt någonstans, jag vet, men kärlek är inte logiskt. Inte någonstans. Det är det som är så underbart!

Tänker också på fotbollen. Det som en gång var det viktigaste för mig. Det jag en gång ville satsa allt på. Nu är det helt annorlunda, egentligen spelar jag nog bara för att röra på mig. Tror jag. Jag menar, det är fortfarande kul, och när jag väl är på planen älskar jag det, men grejen är den att pendlingen är för jobbig. Tar för mycket tid, och kraft. Okej, nu tänker ni väl säkert: Men varför byter hon inte lag? Och alltså.. Tro mig, jag vill byta lag. Tanken har slagit mig flera gånger, men det skrämmer mig faktiskt lite. Att lämna tryggheten i Esk och ensam börja ett nytt lag, nya människor. Det där med att vara ny i en stor grupp är något jag nog alltid haft väldigt svårt för. Jag söker mig oftast till färre personer för att genom dom träffa nya vänner. Sån har jag nog alltid varit, och det är något jag måste träna på tror jag. Annars finns det väl egentligen inget som stoppar mig. Det är antingen det eller sluta tror jag.

Det här inlägget blev långt, och jag borde sova. Ska upp och springa imorgonbitti och sen träffa min bror för en fika.
Godnatt
J

18 karat gold would save a lonely soul


Datum: 2010-06-14 Tid: 21:18:13

Bild: Elin och jag 2008


Jag var, hur overkligt det än låter, nyss ute och sprang.. 3 km! Och det bästa av allt är att jag inte är trött!!! Ser ut som om konditionen är kvar ändå. (Ja okej, 3 km kanske inte är sådär jätte mycket, men då jag var helt säker på att jag tappat allt som har med kondition att göra och att jag skulle dö efter 1 km, känns det awesome.) Det faktum att det var första gången jag satt foten utanför dörren på hela dagen kan vi ju bortse från. Ehe.

Skulle egentligen träffat Jesper idag, men då jag knappt orkade stiga upp ur sängen imorse sköt vi fram det till torsdag. Vilket säkert blir lika bra det. Är det fint väder tänkte jag övertala honom att ta bilen till björnön för att bada. Det är ju trots allt sommar menar jag.

Just nu sitter jag och väntar på att pojken min ska ringa, lyssnar på en väns spotifylista och har precis insett att den här sommaren kommer nog bli rätt bra ändå. 2 veckor kvar till P&L, och jag är taggad till tusen.

(1 timme senare)

... Oj märkte nu att jag glömde publicera innan jag gick ut på promenad. Gick samma runda som jag sprang, och jag måste säga att jag älskar sommaren. Kunna gå ut i bara linne på kvällen, och ändå inte frysa. Underbart.
Ska be Mamma skära upp lite melon, och kanske fixa någon bra film och krypa ner under täcket.
Later
J

beneath the sheets of paper lies my truth


Datum: 2010-06-13 Tid: 21:37:42

Efter några samtal till vänner har jag insett att 90% av dom kommer jobba i sommar, vilket innebär att mina planer på den bästa sommaren nånsin har minskats en hel del. Funderar på att ta första tåg upp till min syster mest för att överbevisa mig själv till att tro att sommaren faktiskt kommer bli allt jag hoppats på. Spontana resor brukar ju oftast funka, sen är frågan om jag verkligen orkar.

En annan sak jag insett idag, efter att ha blivit inspirerad av alla studentbilder man ser överallt, är att det bara är två år kvar för mig. 2 år, sen är jag vuxen. För ett år sen hade jag en plan. Jag visste precis vad jag ville med mitt liv, och hur jag skulle ta mig dit.. Nu har jag ingen aning. Visst, journalistiken har nog alltid varit någon sorts dröm, men efter 1 år av Medieinriktning är jag inte alls säker på att det är något för mig. Kanske media är helt fel ändå? Jag skulle vilja jobba med människor tror jag. Göra någon skillnad bland folk. Kanske följa min mammas fotspår och jobba med svårt utsatta ungdomar? Kanske jobba inom Rädda Barnen eller liknande och hjälpa barn i fattiga länder? Eller kanske något helt annat?
Okej.. Nu får jag det här att låta som världens problem.. Jag menar, det är klart jag vet att jag är långt ifrån den enda som känner så här, men grejen är den att det känns som alla personer runt omkring mig har allt planerat. De vet redan vad de vill göra med sitt liv, medan jag står kvar här. Jag har stannat upp lixom. Jag är nöjd som det är, och är egentligen rätt rädd över vad en förändring skulle kunna göra. Jag är rädd för att växa upp.

Jag vet inte om det är för det faktum att jag är uttråkad eller det att jag snart ska börja på sockerpiller, men lika djupt som det här inlägget är, har mina tankar varit idag, likaså samtalen med Daniel (som förresten varit mitt sällskap, och sambo under helgen). Det känns hur som helst som om jag borde gå och lägga mig, komma på andra tankar.
Godnight people.
J

jag ville mötas nånstans nere på djupet


Datum: 2010-06-10 Tid: 19:58:54

Några planer är ändrade och jag mår inte bra alls just nu. Fan.

if you ever lose your way, I'll leave one on for you


Datum: 2010-06-10 Tid: 18:37:43

Bild lånad av Fanny

Sedan vi fick lämna in skoldatan för sommaren har jag inte haft någon lust alls till att sitta framför burken. Mys med klassen i måndags, en ledig och solig tisdag, och skolavslutning igår är väl det ni missat. Nu ser jag fram emot 12 veckors lov och målet är att det ska bli den bästa tiden i mitt liv.

Igårkväll var en skolavslutningskväll med blandade känslor. Hade riktigt kul från början, men ju senare det blev ju jobbigare blev natten. Hände något som fick mig att tro att jag hade tappat det viktigaste jag har, men det löste sig till slut. Det var hur som helst massa trevligt folk igår, och lite tråkigt är det att det blev som det blev, men sånt som händer.

Imorse jobbade jag mitt sista pass hos CoffeCow. Var tungt att ta sig ur sängen halv 5, då jag mådde som jag förtjänade, men det var bara att dra på sig ett glatt humör för att möta upp pendlarna med kaffe och tidningar.

Nu sitter jag och väntar på att min grabb ska sluta träna, så vi kan träffas och bara finnas till för varandra. Pussas, kramas och bara vara nära. Vi får se vad närmsta dagarna bjuder på, och jag ska försöka bli flitigare på bloggen.
Later
J

true or false it may be, but you're still out to get me


Datum: 2010-06-04 Tid: 09:51:57

Lättförtjänta pengar och en påse full med fazer-godis följde med hem igår. Efter det somnade jag rätt snabbt, mest för att jag längtade så himla mycket till idag, men också för att jag var bra trött.

Idag kommer nog bli awesome. Picknick och brännboll med klassen på djäkneberget i eftermiddag, för att sen ta med mig pojken hem till Skälby. Får se vad kvällen har att erbjuda, men om vädret tillåter kommer jag tvinga med Daniel ut i vattenspridaren.
Later
J

everytime I try to fly


Datum: 2010-06-03 Tid: 14:52:28

Saker börjar gå bättre nu och jag är äntligen klar med allt plugg i skolan. Hur skönt som helst, och att sommaren är här är som pricken över i. Om en vecka har jag lov, och massa saker är redan inplanerat. Jag har ju faktiskt tjänat ihop lite pengar på sista tiden också. Awesome.

Nu sitter jag och väntar på att få veta mitt betyg i Svenska och Engelska. Efter det ska jag hem en snabbis för att sedan åka till stadshotellet på marknadsundersökning. Kommer komma hem 400 kr och "en generös presentpåse med godis" rikare. För att sitta och prata om godis i två timmar är det helt klart lättförtjänta pengar.
Får se vad dagen

.. Okej, så bra betyg i idrott, engelska och svenska. Nu ska jag sätta mig på bussen hem.
Later
J