jag tror att jag sakta börjar se en kontur


Datum: 2011-02-24 Tid: 16:30:00

Jag lever.. och ja, det kan hända att jag har glömt bort bloggen litegrann. Jag önskar att jag kunde säga att det inte gjorde något eftersom att jag har hur mycket som helst att berätta nu istället, men.. så är inte fallet.
Jag har ingenting att berätta egentligen. Inte ett skvatt. Iallafall inte så länge någon är intresserad av att höra om hur god min kaka är som jag äter nu. Det vill ni nog inte, men jag har ju redan börjat (och jag har lärt mig att om man säger a ska man säga b) så nu kan jag ju lika gärna fortsätta. Den är (eller egentligen var, men vill inte låta glupsk) jättegod! Intressant va?

Mitt liv är väl inte det intressantaste just nu. Jag trivs på praktiken, tränar på kvällarna och försöker att träffa vänner så ofta jag kan. Awesome. Kommer väl troligtvis inte blogga någonting innan helgen, så kan ju passa på att berätta att medans min kära pojkvän lämnar mig i sticket och åker till något skidställe så ska jag stanna kvar i västerås eller enköping (den jäveln!!). Men.. inte är jag bitter för det. Efter att jag bjudit praktikplatsen på cupcakes imorgon så tänker jag inviga lovet med lite festligheter och lite Saga. Sen på lördag blir det romme med bror min. Mer än så är inte planerat än så länge, så stay tuned.
Nu slutar jag för dagen...
J

sunday bloody sunday


Datum: 2011-02-20 Tid: 17:29:57

Skulle jag skrivit ett inlägg nu skulle det bara ha blivit surt och tråkigt.
Anledning: En pinsam förlust i mot Knarrbacken tidigare idag.
Är lite bitter, så kryper ner i soffan med lite fruktsallad, en kopp te och ser på Mean Girls 2.

sing along to the age of paranoia


Datum: 2011-02-19 Tid: 14:27:47


Äntligen helg.. och trots att den inte blev som planerat är humöret på topp. Solen skiner ute, och samtidigt som jag försöker bortse från det faktum att marken är vit av snö, försöker jag också övertala mig själv att våren snart är här. Det hade ju varit fint.

Igår hade jag världens magkatarr, så istället för spelkväll hemma hos Saga åkte jag hem till Vässan och spenderade kvällen i soffan. Nu är jag back on track, och borde egentligen städa men fördriver tiden med massa annat istället. Känns lite surt att rummet ser ut som om det aldrig någonsin sett en dammsugare då jag inte ens varit hemma..... Försökte få mamma att städa åt mig, men det gick sådär och eftersom att Daniel kommer hit senare är det väl lika bra att börja.
Tänkte dra på lite Green Day nu (som jag nyligen insett är asbra), och sätta igång. Later.
J

(edit: det blev hoffmaestro istället. inte ens lyssnat på deras nyaste album. lite skamligt faktiskt.)

en rubrik


Datum: 2011-02-17 Tid: 10:29:32

Här är mitt fina legohus som jag spenderade några timmar åt att bygga.
Jag är så mogen för min ålder, tycker ni inte?

allt vi gör är mysamys


Datum: 2011-02-11 Tid: 16:19:33

FREDAG! Äntligen...
Har egentligen slutat men i väntan på skjuts till Västerås sitter jag och funderar på hur länge en låt kan sitta kvar på hjärnan. Fredagsmys verkar vara en tradition att spela varje fredag här på redaktionen, och tro mig, den fastnar. Låten alltså.

Ikväll ska jag som sagt iväg på raw comedy, och pojken föreslog middag innan, så jag föreslog sushi, och vill han inte det har jag planerat att övertala honom. Men.. tänker man å andra sidan på hur på hur avis han blir varje gång jag mmsar en bild då jag äter sushi utan honom ska väl inte det bli något problem.

Nu kommer snart min hummer-limo och plockar upp mig så att jag kan åka till mitt slott i Västerås (eller renault och radhus men äsch.. detaljer) Får se vad resten av helgen har att bjuda på. Inget planerat, men det brukar ordna sig.
Take care!
J

åren har nog tagit hårdare på mig


Datum: 2011-02-10 Tid: 15:36:39

Jag gick upp klockan fyra imorse för att sedan stå på stationen i tre timmar och dela ut tidningar för Coffe Cow. Är hur trött som helst och fortfarande frusen, men försöker övertala mig själv om att det är värt det sen när pengarna rullar in. Har ju alltid sagt att det är lättförtjänta pengar på det här jobbet.

Nu sitter jag på praktiken och har precis blivit klar med lite artiklar till webben. Jag slutar om en timme, och då ska jag och Josefin ner på biblioteket för att hitta lite böcker inför högskoleprovet. Tänkte dra med mig henne till meddo en snabbis också. Det är snart vår, och det ser ut som om jag inte varit i solen på flera år. Med andra ord är jag inte sådär jättebrun..
Tanken på att jag har träning ikväll tar emot lite, men drar väl på mig fotbollsskorna runt sju-tiden ändå.
Duktig som jag är! (..och ja, jag tänker komma undan med att kalla mig själv duktig. Jag är awesome. Faktiskt.)

Fick förresten veta att det är imorgon som jag och pojken ska iväg på raw comedy club (fick fri biljetter i västerås eftersom vi missade pga bombmannen i sthlm), vilket jag helt hade glömt bort. Nu är jag med andra ord bra glad, och helgen kommer bli super, vad nu resten av den kommer att erbjuda. Så långt har jag inte tänkt än.
Nu ska jag skriva datum i en kalender.. Kul va?
J

yours are the sweetest eyes


Datum: 2011-02-06 Tid: 22:55:21

(bilden förstår ni om ni läser texten, lurigt va?)

Man kan tycka att jag borde ligga och sova vid det här laget, men konstigt nog har det tagit mig 2 timmar att söka lite jobb. Sen det faktum att det kanske beror på att jag gjort en massa andra saker istället tycker jag att vi bortser från. Det känns lika bra.

Hur som helst så har jag som sagt nyss sökt några jobb, och bestämt mig för att anmäla mig till högskoleprovet i veckan. Produktiv söndag kan man tycka, men.. jag ska väl kanske erkänna att det är i princip det enda jag har gjort idag också. Det och lite övningskörning till Enköping och tillbaka. När jag tänker efter förstår jag inte riktigt vart dagen har försvunnit, men man ska väl inte klaga antar jag. Det var ju trots allt rätt skönt att sova middag i flera timmar. Ska jag vara ärlig förstår jag inte varför man slutade med det efter dagis. Det borde finnas med i schemat nu på gymnasiet också fast.. å andra sidan händer det väl att man somnar någon gång på soffan i skolan ändå (se bild)

Just ja, jag byggde förresten ett hus i lego tidigare också (nej, jag har inte blivit för gammal för det än) så.. så lat har jag ju egentligen inte varit faktiskt. Jag menar, att bygga ett hus i lego kan vara rätt ansträngande.. Speciellt när man inte hittar alla de bitar man behöver. Det är hemskt. Bara tanken är hemsk....

Nu ska jag sova, annars kommer jag väl aldrig upp imorgon. Får se när jag får tag på en dator igen då jag spenderar veckorna i Enköping, men jag lovar att lägga upp en bild på mitt urtjusiga lego-hus sen.
J

a shoebox of photographes with sepia-toned lovin


Datum: 2011-02-01 Tid: 10:31:46

Tisdag igen och jag är tillbaka på praktiken. Anna, min handledare har bestämt sig för att "höja ribban" lite och snart ska jag göra mina första telefonintervjuer. Lite smånervöst om jag ska vara ärlig, men är väl lika bra att lära sig.

Helgen har iallafall varit underbar. Kom hem från Linda redan vid 23 i fredags, och i lördags tog jag en timmes promenad runt skälby/bäckby innan min fina pojke kom över. Vi lagade lite god mat och bara tog det lugnt hela kvällen, vilket var bra efterlängtat då vi inte setts på en vecka. I söndags hade jag en miljon saker att göra men då Daniel åkt hem efter Sveriges förlust mot Spanien fastnade jag vid tv och dator hela kvällen. Klantigt kanske, men that's life I guess.

Har fått rikskuponger av skolan så blir lunch med Matias idag igen. Sen ikväll tänkte jag röra på fläsket lite under ett step-up pass. Blir nog awesome.
J