peace and love 2011


Datum: 2011-06-27 Tid: 22:12:56

Ska bara packa klart det sista i väskan och sen är jag redo för morgondagen. Kommer bli en helt galen vecka med fina vänner och jag längtar så mycket så att det pirrar i hela kroppen! Imorgonbitti kommer tvillingarna Sköld hit och sedan beger vi oss mot Borlänge och peace and love.

let's put our money where our mouth is


Datum: 2011-06-26 Tid: 20:34:23


Håkan är mitt sällskap för stunden och varvas med de andra artisterna som kommer förgylla den närmsta veckan lite extra. Sitter med ett rus i hela kroppen och kan inte riktigt bestämma mig för om det är för att jag är förväntansfull, nervös eller bara lycklig över vad som väntar. Har packlistan, som väntar på att checkas av, framför mig och tänkte snart sätta igång att plocka fram lite passande festivalkläder, tält och stövlar. Det enda som behövs. Nästan.

Under de senaste veckorna har jag hunnit med att börja jobba, spenderat en massa tid i och med örebro, och hängt lite med fina vänner. Lite blandade känslor över att jag jobbar i princip hela sommaren, men det kommer vara värt det sen när pengarna rullar in, så jag klagar inte. Är faktiskt ett helt okej jobb dessutom.

Nu tänkte jag ta mig i kragen och börja packa, vilket kommer vara det enda jag har gjort idag. Fast med all rätt då magen min vägrat samarbeta och jag varit sängliggandes sen igår morse. One of us is gonna die young med The Ark började just spelas, så jag tänkte höja volymen och överraska mor min med att jag faktiskt har ett golv i mitt rum och inte bara klädhögar, sedan packa. På tisdag drar vi iväg till borlänge, det kommer bli galet.

det bredar upp min horisont


Datum: 2011-06-13 Tid: 20:52:28


Jag började nyss att fylla i en lista i hopp om att känna mig som 14 igen (ung och blåögd alltså) men tröttnade efter att jag hade skrivit mitt namn och insåg varför jag slutade att lägga upp såna (och så hade jag nog lite för höga förväntningar på vad en lista kan göra).

Nu sitter jag istället och lyssnar på musik och hittar på en massa planer inför sommaren. Försöker bortse från det faktum att det ekar i plånboken och drömmer mig bort i alla fina sommarkvällar som väntar. Har lyckorus i hela kroppen när jag tänker på det och jag vet inte om att det är för att det är sommar, eller för att jag är lite småkär, men jag kan verkligen inte sluta le. Skulle kunna svära på att mina mungipor är i höjd med öronsnibbarna just nu och att de har varit där den senaste timmen.

Nu ska jag krypa ner i soffan och kramas med hunden lite. Börjar jobba klockan 6 imorgonbitti..........

we wont stay trapped on this dancefloor


Datum: 2011-06-10 Tid: 12:43:32

Sitter med en kall spendrups i handen och väntar på att åka iväg till en stuga över helgen. Långt bort från Västerås. Kommer troligtvis bli en rätt fin helg, och jag känner att det är precis vad jag behöver för att inviga sommarlovet. Fem av fem med andra ord. PUSS!

summer attraction pounding in my vains


Datum: 2011-06-08 Tid: 12:45:43

Livet leker just nu och ledigheten sen i onsdags har varit hur fin som helst. Har hunnit med att planera p&l med Johanna, gått nostalgipromenad med Elin, varit i örebro och skara sommarland med Fredrik och spelat match mot Bälinge. Solbrännan har precis lagt sig och imorgon är det både skolavslutning och intro på nya jobbet, med andra ord går saker rätt bra nu och jag ser fram emot ett långt sommarlov (även fast jag ska jobba i princip hela sommaren).