jag bidar tiden och det kommer ta tid


Datum: 2011-11-28 Tid: 11:44:40


Har haft en urfin helg och äntligen har min fina man fått sin orm. Jag är helt kär och längtar tills han har växt till sig lite så att han kan få komma hem till studentgatan. Innan i lördags har jag varit livrädd för ormar men efter att jag haft en stor orm runt nacken, blivit kissad på och lekt med Lurvas så har jag en helt annan uppfattning. Jag funderar till och med på att köpa en egen orm när jag flyttar hemifrån!

du sa vi måste lämna våran småstad


Datum: 2011-11-20 Tid: 18:07:49

Jag måste medge, det är fortfarande lite ångestfyllt att knappa in riktnummer innan jag ringer min bästa vän och jag antar att jag nog har lite svårt att släppa det förflutna ändå. Två år senare och det har inte slutat kännas som om jag är på väg hem när jag sitter på buss 774 mot sveriges närmsta.

Visst märks det på ovanstående text att söndagsångesten har övertagit mina tankar och i ett försök att dränka den har jag druckit en hel pepsi max idag. Tände lite ljus tidigare också och nu, bra många timmar senare, är de är på väg att slockna och jag har insett att jag kanske har spenderat lite för lång tid vid datorn.
Tänkte krypa ner under en filt nu och se lite criminal minds istället. Förmodligen resulterar det väl i mardrömmar inatt men jag ska nog stå ut, har ju trots allt sovmorgon till klockan 10 imorgon.

som ett höstlöv i vårens första flod


Datum: 2011-11-15 Tid: 09:08:11

All min inspiration till att blogga har försvunnit tillsammans med sommaren och bara det här inlägget har jag skrivit om tre gånger redan. Resultatet blir inte bättre för det, vilket i och för sig kan bero på att jag egentligen inte har någonting att skriva. Veckorna går trögt nu för tiden och jag spenderar varje sekund till att längta efter jul. Tröstar mig med att det inte är så länge kvar och försöker få ut så mycket som möjligt av helger och annan ledighet.

Under helgen som var fick jag och Fredrik finbesök ifrån Karlskoga, Örebro och Stockholm. Lite utgång på det och så var min fredag gjord. I lördags mådde jag som förtjänade och vi avslutade kvällen med ett Sagan om ringen-marathon. Rätt fint var det om jag får säga det själv.

Jag har fredag idag och imorgon ska jag iväg till mannen och pussas lite. Mitt hösthumör har gjort att jag lyssnar på Melissa Horn hela tiden, tänker och behöver bekräftelse, så.. lite vardags-mys ska bli hur fint som helst. Lite ovetande om vad jag gett mig in på har jag dessutom lovat att vi ska se Paranormal Activity på bio. Troligtvis kommer det resultera i mardrömmar en månad framåt, men.. det kan det ju vara värt.

rest your head I'll take you high


Datum: 2011-11-05 Tid: 12:01:46

Jag smälter lite nu, hejdå.

du får något så mycket bättre du får hela jävla jag


Datum: 2011-11-04 Tid: 18:40:19


Jag är rastlös, förkyld och gör just nu allt förutom att plugga, vilket jag borde göra. Känns lite småsurt att behöva spendera fredagskvällen i ensamhet men å andra sidan får jag igen det sen.. så "jag är inte bitter". Hrmf.

Trotsade febern och var på kristiansborg med Rosanna tidigare idag. Solade, bastade och drog några längder i bassängen vilket var hur skönt som helst. Lite tacos på det och nu har jag, på bara en halvtimme, druckit en halv pepsi helt ensam. Mer spännande än så blir nog inte fredagskvällen så istället ser jag fram emot nästa helg då jag får finbesök.

Ska skriva klart den jäkla analysen nu, fortsätta att våldgästa Fredriks spotify och sen dra igång med nästa uppgift. Flitigt värre.

som i ett annat land fast nära ditt


Datum: 2011-11-03 Tid: 19:43:31


Bortsett från att mitt immunförsvar suger, att jag missar kapten röd ikväll, att jag har plugg som står mig upp i halsgropen, att jag har en alldeles för tom plånbok och att jag skulle göra lite vad som helst för en puss av mannen just nu men att det är så himla långt till örebro, så måste jag erkänna att jag är så jäkla lycklig!

you've got time for a final round


Datum: 2011-11-02 Tid: 18:22:42

Source: Google

Lyssnar på Sahara Hotnights låt Visit to Vienna och längtar efter vår. Planerat en partyresa till Österrike med Josefin och efter lite snack med wiengrabbarna så ser jag så jäkla mycket fram emot det. Kikar lite på hotell just nu och drömmer mig bort..