sagaaw.blogg.se gästbloggar


Datum: 2010-01-28 Tid: 11:02:58

Seeeega här. Ni vet hon som tycker om svettis och är singel och sökande. Faaast.. Nu är jag ju inte det längre. Inte tycker jag om svettis heller. Men eftersom att jag fått äran att gästblogga så bör jag kanske skriva om mina åsikter om Janina!

Janina lever ett svenssonliv. Med volvo, radhus och hund, är blond å blåögd. Alltså på både insidan och utsidan, you know what I mean. Trots sin stinkande fiskparfym (som hon snor av mig) så är hon världens mysigaste person! Hon kan vara lite seg och efter, men man blir som man umgås sägs det ju. Börjar se lite sanningen i det ordspråket. Imorgon ska hon ha sitt inflytttningskalas som blir det första i Västerås! Gurkstaden it self.
Tur för mig att jag gillar gurka då, hoppas det bjuds på det! Gurka är gott på flera ställen, höhö.

Nu ska jag avsluta för jag suger. Det vet vi alla.


livet rullar på som det ska


Datum: 2010-01-14 Tid: 09:23:15

Update:
Jag lever och är faktiskt lyckligare än nånsin. Har haft en helskön jul och under de kommande månaderna har jag en hel del grejer att se fram emot. Piercing av tungan, inflyttningsfest, och besök av en utbytesstudent är några av de sakerna. Annars är det som vanligt, all min tid läggs på skola, träning, vänner, familj och kärlek, vilket jag inte skulle kunna vara mer nöjd med.
Får se när ni hör något från mig igen. Tills dess, ta hand om er.
xo
J

BRACE FACE


Datum: 2010-01-08 Tid: 15:31:03

Det här är Saga. Hon är singel och sökande... Är du också singel och sökande?
Hon är 16 år och bor i "den fina delen" av storstan Enköping. Hon luktar lite smått fisk, men då hon har si sådär ett tusental parfymer lyckas hon dölja det någorlunda. På sin fritid tycker hon om att festa. Barnkalas är en favorit. Inget party utan ballonger, tårta, och fiskdamm. Det är ett av hennes motton. Ett annat motto hon har är att man inte är någon i livet förrän man lärt känna Janina Eidsäter. Detta är sant fullt ut, inget påhitt här inte. Hon tycker också om att gå på friskis och svettis. Varför vet ingen, men då hon är lite småförtjust i en IT-kille som kallas just "Svettis" här på skolan tror jag att det är därför. Det måste det vara. Han är tyvärr inte intresserad, det är alltså därför denna kontaktannons läggs ut.
Är du på fest (ja, barnkalas då alltså) och ni ser en medel-lång tjej, med tandställning, halvlångt blont hår och en disktrasa i handen är det Saga ni hittat. Gå då fram och nyp henne i kinden. Sådant gillar hon. Dom har dessutom en magisk och positiv effekt på er, så när ni sedan lämnar henne är det med ett leende på läpparna... Av ett rejält nyp.
När Saga inte har fritid springer hon runt på JohnBauer Gymnasiet i Västerås och trånar efter alla de lärare vi har. Detta är för att hon har en förkärlek för äldre män. Speciellt tjocka thailändare, även fast hon aldrig sett någon sådan..
Om du känner att denna tös med mycket klös, är något för dig, som vill ha en tjej. Då finner du henne genom att klicka på bilden ovan. Släng en kommentar i ett inlägg och länka till vart hon kan hitta en bild på just dig.

crazy nights


Datum: 2010-01-08 Tid: 00:47:03

Jag har varit vaken sedan klockan 6 imorse, och ska upp om så många timmar igen. Trots det kan jag inte sova. Jag är helt klarvaken. Ligger i ett helt nersläckt rum och lyssnar på en spellista min älskling lagt in på min spotify. Hjärnarn går på högvarv med tankar som är allt annat än logiska, eller ens lite vettiga.
Jag vet egentligen inte varför jag bloggar just nu, då jag är helt säker på att jag aldrig kommer finna tid eller ork till att börja ordentligt igen. Jag får helt enkelt skylla på någon impulsgrej eller så och det här blir troligtvis det enda inlägg ni får under min paus..
Nytt år nu, och nya tag. Avslutet på 09 var himla lyckat och än så länge har 2010 bara blivit bättre och bättre. Jag lever på familj, vänner och kärlek för tillfället och har nog aldrig varit så här lycklig i mitt liv.. Iallafall inte vad jag kan minnas.
Har fått någon infektion och äter penicillin från idag och fem dagar framåt. Någonting i mitt bakhuvud säger att det är därför jag inte kan sova, och därför jag mår lite smått illa, men det är troligtvis bara inbillning, som det är 90% av gångerna jag har symptom för något.
.......
Jag har nu suttit de senaste 10 minuterna och bara stirrat i skärmen och lyssnat på musiken. Fantasin är nere på 0... Eller kanske inte. Den funkar bra i tanken, men då den ska ut i ord tar det stopp. Jag har egentligen inget att säga, eller så är det så att jag har alldeles för mycket att säga. Det låter mer verklighetstroget.
Jag ska stänga av allt nu tror jag. Känns inte som att jag får ut något av detta, så det är nog lika bra att låta bli. Får se när vi hörs igen, men ni som vill når mig på facebook, bdb eller mobilen.
Jag ska fortsätta leva livet och det börjar med en helg med min grabb. Middag med familjen imorgon, och romme på lördag.

Keep on rockin'
J