no title


Datum: 2011-08-31 Tid: 20:39:35

Min ledighetsansökan blev godkänd idag så om si sådär en månad och tio dagar sitter jag på planet till Thailand med Fredrik, Elin och Robin. Åh vad jag längtar!

a seven nation army could not hold me back


Datum: 2011-08-31 Tid: 10:48:11

Det märks rätt väl på min blogg att hösten är här. Jag menar, när annars brukar jag bli så djup som jag varit i de senaste inläggen? Låter ju nästan som att jag klär mig i enbart svart och spenderar dagarna i ett mörkt hörn. Det gör jag inte, och deprimerad är jag långt ifrån att vara. Så ni vet. Ville bara klargöra det.

Jag är tillbaka i skolan igen efter att ha spenderat gårdagen hemma tack vare en jävlig magkatarr. Är inne på tredje koppen kaffe den här morgonen och tycker, tro det eller ej, faktiskt att kursen jag läser för tillfället är väldigt intressant (än så länge) och mycket beror nog på vår nya lärare. Har en massa ärenden att göra på stan efter skolan och efter det ska jag troligtvis fira Josefin som fyllde år i måndags. Helt okej onsdag och bara två dagar kvar till helg! Awesome.

(Är förövrigt jätteglad över responsen jag fick över gårdagens inlägg. Det var ännu ett bevis på hur lika vi tänker. Min fina gamla vän och jag.)

there's no doubt about it


Datum: 2011-08-30 Tid: 19:44:54

Jag är så himla lycklig nu. Tack.

you were the one to pull me trough


Datum: 2011-08-30 Tid: 17:48:45

Det är som om en del av mig saknas och jag hatar oss båda för att det blivit så. För att vi lät det bli så. Jag har aldrig träffat någon som du och jag är säker på att jag aldrig kommer göra det heller. Du förstod mig bättre än någon annan någonsin gjort och många gånger till och med bättre än vad jag själv gör. Vi var så lika du och jag. Vi tänkte lika och var lika jäkla envisa. Det är just den envisheten som gör att det är så här idag.

Du vet presenten jag fick av dig när jag fyllde år? Den presenten du skickade med posten utan att jag visste något? Den presenten som jag nu gömt i en garderob för att jag aldrig mer vill se den? Den som jag brukar plocka fram ibland bara för att? När jag ser den tänker jag på dig, jag undrar vad du gör och hur du mår. När jag ser den hatar jag dig för att du aldrig hör av dig, och när jag hatat dig färdigt hatar jag mig själv ännu mer för att jag inte heller gör det. Jag hatar oss för att jag inte vet någonting om dig längre och för att jag nog inte hade brytt mig särskilt mycket ifall jag fick veta något heller. Jag hatar att jag är så mycket sämre än dig på avsked och så hatar jag att du en gång betytt så mycket för mig, bara för att jag inte kan stå ut med tanken på att du aldrig kommer att göra det igen. Vi är helt andra människor nu, jag vet, och vi skulle säkert aldrig komma överrens så som vi gjorde då. Det förändrar dock inte det faktum att jag saknar dig ibland och att jag många gånger behöver en vän som dig. En bästa vän som dig.

lite nostalgi


Datum: 2011-08-29 Tid: 21:06:15Italien 2009.
En av de bästa veckorna i mitt liv. Utan tvekan.

a lover of the wild and a joker of the heart


Datum: 2011-08-28 Tid: 20:22:19

Jag har jobbat färdigt för helgen och nu, efter si sådär 22 timmars arbete, är jag så trött så att det känns som om jag är onykter. Har haft en rätt trevlig helg trots allt och även fast jag har ont i hela kroppen så var det helt klart värt det. Lite extra cash inför thailand är ju inte fel..

Nu tänkte jag bortse från det faktum att kvällen fortfarande är ung och krypa ner under täcket. Känner jag mig själv rätt somnar jag väl så fort jag släcker lampan, vilket iofs kan behövas. Imorgon inviger jag en ny skolvecka med lite sovmorgon.

min tomma karaktär bara vrider och vänder sig


Datum: 2011-08-26 Tid: 18:47:24

Just på kvällar som denna avskyr jag att sitta hemma. Tankarna gör mig yr i hela huvudet och varenda centimeter av min kropp skriker efter att få komma ut. Hela jag längtar efter att möta en stad i dimma med fina vänner vid min sida. Jag längtar efter att dansa tills kroppen värker med människor jag aldrig förut träffat och troligtvis aldrig kommer att träffa igen. Vill ge mig ut på skyhöga klackar och leva som om det inte finns någon morgondag.
Just på kvällar som denna vill jag bara släppa allt och leva för stunden.

önskar mot flodens vibrerande spegel


Datum: 2011-08-25 Tid: 21:10:46

Sluter ögonen och drar upp volymen på en av winnerbäcks klassiker. Han räddar stunden precis som alltid och för cirka tre minuter känns det som om ingenting kan komma åt mig. All ångest försvinner och för ett tag är det bara jag och winnerbäck. Ingenting annat existerar.

Det är inte min dag idag då inte mycket verkar vilja gå min väg. Jag är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen och det känns som om någon lagt en sten i min mage som vägrar försvinna. Ändå vill jag inte slita mig från skärmen, vill inte lämna denna stund, vill inte lägga mig för natten, släcka lampan och tysta ner musiken. Jag vill inte. Tänker inte.
Istället spelar jag ännu en klassiker av winnerbäck, höjer volymen och sluter ögonen.

finished making sence


Datum: 2011-08-25 Tid: 11:07:46Jag har försökt skriva ett nytt inlägg ungefär femtioelva gånger nu, men har absolut ingenting att skriva.. Eller okej, jag har saker att skriva. Jag kommer på massa saker att skriva, men sen låter allt bara fult och ointressant så då tar jag bort det igen och så sitter jag här med ännu en tom ruta. Det händer ingenting alls viktigt i mitt liv just nu då skolan är tillbaka som vanligt och jag fått reda på att helgen kommer att spenderas med jobb. Enbart jobb. Bara tanken på jobbet får mig att vilja gå i ide tills på måndag, men då jag behöver alla pengar jag kan få inför Thailand så hade det inte kunnat kommer mer lägligt. Faktiskt.

Om några timmar ska jag iväg till polisen för att fixa pass, och sedan kirra lite välbehövda saker inför thailand i sällskap av Rosanna och lite Klara. Efter det tänker jag fortsätta längta ihjäl mig tills den tionde oktober.

you were meant to go out and get her


Datum: 2011-08-23 Tid: 11:35:21

Hela kvällen igår spenderade jag med att städa och rensa garderoben, vilket verkligen behövdes. Jag slängde ungefär hälften av kläderna och började undra hur jag lyckats samla på mig allting. Resultatet blev rätt bra iallafall och jag känner att resan till Thailand om någon månad kommer rätt fint då jag skulle behöva lite nya kläder.

Före och efter

det är dags att tänka efter och jag vill inte följa med


Datum: 2011-08-22 Tid: 17:59:40


Lagt fotbollsskorna på hyllan tillsvidare och även fast jag kommer sakna mina fina lagkamrater så känns detta som rätt beslut just nu. Jag vill lägga ner all min energi på skolan det här läsåret och känner att det tar alldeles för lång tid att pendla. Vet inte hur länge detta uppehåll kommer hålla då jag brukar längta tillbaka till fotbollsplanen rätt snabbt, men för tillfället är det detta som gäller för mig och jag håller istället tummarna för tjejerna resten av säsongen.

en annan tid, ett fotografi


Datum: 2011-08-22 Tid: 14:16:52

 

 

Jag hade en superfin helg i Karlskoga och har precis kommit hem från första skoldagen på sista året. Är lite nostalgisk för tillfälet och tänker tillbaka på de senaste åren, samtidigt som jag sitter och planerar framtiden litegrann. Efter att ha spenderat mer än en timme inne på studera.nu igårkväll har jag blivit väldigt intresserad av lite olika utbildningar och som det är nu har jag faktiskt lite planer för framtiden. Vilket är himla bra, då jag senast igår var nära till tårar just för att jag inte hade en aning om vad jag ville göra.

Sitter med en kopp te framför mig och funderar på om det kanske är dags att lägga fotbollsskorna på hyllan snart. Jag har bara ett år kvar i skolan och känner att jag vill kunna lägga all tid som behövs för att göra mitt bästa sista året, och pendlar jag mellan Enköping och Västerås fyra gånger i veckan kommer jag inte ha den möjligheten. Funderar därför på om det kanske är bättre att kirra ett gymkort på friskis&svettis. Har dock inte bestämt mig än, då jag tänkte känna hur det känns i några veckor till..

så smakfullt och med stil ska vi åka härifrån


Datum: 2011-08-19 Tid: 10:52:26

Jag bor i en resväska just nu och än en gång är jag bara hemma över natten för att packa om och ge mig iväg igen. Till Karlskoga denna gång. På måndag börjar skolan och jag tänkte verkligen njuta av sista ledigheten nu, därav spontanresan till Fredrik. Man kan tycka att jag borde vara trött på att åka tåg vid det här laget... men vad gör man inte?

hours seems to disappear


Datum: 2011-08-15 Tid: 08:46:53


Väskan är packad och jag ska strax ta bussen till stationen, sedan bussen till Uppsala och efter det tåget till Gävle. Blir rätt mycket resande idag, men jag har fyllt mobilen med en massa musik så jag kommer nog klara mig rätt fint ändå. Har inget internet hos syster min så blir tomt här i en vecka, take care!

one of those melodramatic fools


Datum: 2011-08-14 Tid: 22:01:47

Jag är hemma från en underbar vecka i Karlskoga. En vecka med fantastiska människor. Haft lite gleemaraton, bowlat, roadtrippat till lidköping och tillbaka, och varit på 70-årskalas. I fredags fick jag frukost på sängen av min underbara pojkvän och idag bokade vi thailandsresa. Längtar ihjäl mig tills vi åker, men det är lite mindre än två månader kvar så förhoppningsvis går det fort.

Har lånat Fredriks spotifykonto i smyg och försöker nu komma på vettiga undanflykter från att packa. Imorgonbitti åker jag till Gävle för att träffa Tom och några timmar senare beger jag mig mot Sundsvall. Har inte träffat min syster på evigheter så ser verkligen fram emot kommande vecka. Det kommer utan tvekan blir urbra!

sju sorger och åtta bedrövelser sen


Datum: 2011-08-10 Tid: 12:53:09

Jag har jobbat mina sista veckor och njuter nu av varje lediga sekund. Tog en trip till Karlskoga för att ta vara på tiden och spenderar min vecka tillsammans med Fredrik och hans familj. Fem av fem, helt klart.

där ute finns en värld av långa nätter


Datum: 2011-08-05 Tid: 13:15:24

På matchen i söndags skadade jag ryggen vilket resulterade i att jag levde på smärtstillande i början av veckan. Fredrik kom och räddade mig från ensamheten och spenderade några sängliggande dagar tillsamans med mig. Han överraskade mig med lite presenter från Rhodos och blev glad över RAW-comedy biljetterna som jag beställt åt oss. Innan han åkte tillbaka till Karlskoga tog vi en mysig utekväll tillsammans. Mat på pitchers och två biofilmer, transformers 3 och sista Harry Potter 3D. Verkligen en toppenkväll.

Nu har jag begett mig till Enköping för att spendera helgen hos far min. Jag jobbar fredag, lördag, söndag och på det här sättet slipper jag stiga upp mitt i natten för att sätta mig på en buss. Hade oturen att tvingas iväg till läkaren ännu en gång, då ryggsmärtan gått över, och går nu på en penicilinkur mot uvi. Just my luck?
Jag är dock inte bitter för det. När jobbhelgen snart är över välkomnas jag hem av en ny mobil och ett nytt bankkort. Hur bra som helst, och inte nog med det blir det en mini-kräftskiva tillsammans med josefin på söndag.