PAUS


Datum: 2009-12-30 Tid: 21:21:35

.. tills vidare.

UPDATE


Datum: 2009-12-29 Tid: 19:38:00

Jag lever. Julafton var urmysigt, och dagarna där omkring. Ser fram emot nyår på torsdag och resten av dagarna som är kvar av lovet. Snart kommer en uppdatering med mitt 2009 i bilder.
xo
J

meet me halfway


Datum: 2009-12-18 Tid: 15:21:49

Sista dagen på terminen, och efter julavslutningen idag kommer jag inte att kunna ta mina lärare på allvar. Var en rätt så avklädd show de ställde upp med innehållande både "Pimp my teacher" och besök av Brüno.
Himla roligt var det hur som helst och nu ser jag fram emot ledigheten närmsta veckorna. Planerna är i stort sett spikade ända fram till julafton, och det börjar med julbak i helgen, sen ska jag träffa lite olika vänner, packa kassar på coop i Enköping, träna och gå på bio med Daniel.
Nu ska jag iväg och handla med Mami. Lite julklappar som ska fixas bland annat.
xo
J

kompis det går bra nu


Datum: 2009-12-16 Tid: 22:28:03

Internet funkar = Jag är lycklig igen. Eller.. för att vara ärlig har jag faktiskt klarat mig lika bra utan. Det märkte jag nu när jag äntligen fått det att funka. Lycklig är jag däremot. Inte bara tack vare internet utan, det finns en hel del andra anledningar till det också.
Imorgon är sista pluggdagen på den här terminen, och eftersom hela första lektionen går åt till releaseparty för tidningen så blir det inte mycket plugg alls. Det klagar jag inte det minsta på faktiskt. En vecka kvar till jul imorgon, och två till nyår. Har en del julklappar kvar att fixa, och i helgen ska det bakas julgodis, men bortsett från det så får det gärna gå snabbt. Längtar ju halvt ihjäl mig.
Helgen ser ut att bli mysig. Fredagens planer är ännu inte spikade, men på lördag blir det till att baka julgodis med Elin, och får jag bestämma spelas det hög julmusik samtidigt. Det ser jag verkligen fram emot. Det ska tapetseras under helgen också, och så ska jag försöka förstå mig på IKEA's beskrivning om hur man bygger ett sängbord. Ska inhandla lite nya grejer till rummen, och förhoppningsvis är det klart tills på måndag.
Där fick ni lite update om kommande dagarna, får se när jag skriver igen.
Nu hade jag tänkt att vända på kudden för att få den svala sidan, sen somna till ett avsnitt av andra avenyn.
Godnatt.
J

091214


Datum: 2009-12-15 Tid: 09:18:33

just hold me tight


Datum: 2009-12-10 Tid: 18:30:28

Nu sitter jag i Enköping, för andra gången den här veckan. Sitter hos Elin igen och fördriver tiden medans hon pluggar. Klockan 7 ska vi till gamla skolan för att se årets nior försöka sig på en lucia som är lika bra som våran var. Att dom inte kommer lyckas är ju rätt givet dock..  ;)
Ska som sagt strax iväg, och efter lucian ikväll tar jag och Saga bussen hem till Västerås, och så spenderar hon natten hos mig. Imorgonbitti halv 9 ska vi tillsammans med lite annat folk från JB samlas för att en timme senare sjunga för hela skolan. Inte något jag ser fram emot så jätte mycket, men då jag är med i nöjeskommitén har jag inget val. Får hoppas på att jag passar bra med stjärngosse hatt och stjärna på huvudet ändå.
Veckan har varit riktigt lyckad av olika anledningar och nu väntar jag mig en minst lika bra helg. Får se när jag får tillgång till internet igen, då vi fortfarande inte hunnit fixa något hemma. Tills dess får ni ha det fint.
xo
J

it might kill me


Datum: 2009-12-08 Tid: 18:55:13

Update: Sitter hos Elin nu, och fördriver tiden inför träningen om 40 min. Har ingen som helst ork till att blogga, men Elin tvingar mig, och envis som hon är finns det ingen mening med att tjaffsa emot. Hon sitter just nu och pluggar tills hon ska tenta av matte A. Själv har jag mitt första prov på måndag, och har världens ångest över bara det. Känns med andra ord som att våra mattekunskaper är på lite olika nivåer.. ehe. Inte okej nånstans egentligen.
Nu måste jag byta om för att sedan gå (hela långa vägen) till Enavallen för träning.
Några rader blev det iallafall.
xo
J

den där natten när ladan brann


Datum: 2009-12-08 Tid: 10:57:50

Godmorgon!
Att vakna 2 timmar tidigare än man egentligen behöver, och inte kunna somna om, då man har sovmorgon är faktiskt lite smått skamligt.... Jag borde skämmas, men istället skyller på mardrömmarna jag haft enda sen jag bestämde mig för att kasta min drömfångare. Har alltså börjat tro på sånt där nu, vilket jag aldrig gjort förut.
Helgen var urmysig förresten, som alltid. Fredagen kunde dock vart bättre då jag hade feber och frossa hela kvällen, och jag inte gjorde annat än att sova. Lördagen spenderade jag i Enköping. Var hos Elin ett tag, och sen drog vi vidare hem till Julia och Johanna för födelsedagsmiddag. Himla roligt att träffa tvillingarna igen, eftersom det var alldeles för länge sen. På kvällen kom Saga över, vi hade hyrt film, som vi såg morgonen efter, då vi båda somnade så fort vi la oss i sängen. I söndags var jag på IKEA och handlade grejer till rummet, och sen köpte jag med mig hallonpaj och drog över till min bror för att fira honom.
Mysig helg som sagt, och veckan som kommer ser lovande ut. Gårdagen spenderade jag med en vän på stan, vilket gjorde min måndag. Idag hade vi sovmorgon, torsdag slutar vi tidigt och fredag är det lucia. Helt okej om jag får säga det själv. Att det bara är två veckor kvar till lov är ju inte heller något jag klagar på.
Nu ska jag på lucia-övning.
xo
J

du berätta att du saknar mig inatt


Datum: 2009-12-05 Tid: 16:28:46

Nu sitter jag hemma hos Elin i Enköping och det första jag gjorde när jag kom hit var att dra på julmusik.
Om lite mer än en timme ska vi över till Skölds på middag för att fira deras födelsedag. Kommer nog bli himla trevligt, även fast jag dock inte kan stanna längre än nån timme då jag måste sätta mig på bussen hem till Västerås sen igen. Ikväll kommer Saga över till mig och spenderar natten.
Känner mig fortfarande febrig och har världens huvudvärk av sprutan, men får ta några alvedon och sen är jag säkert på g igen. Nu ska jag hjälpa Elin att välja kläder.
xo
J

dom hade mycket att säga


Datum: 2009-12-04 Tid: 10:06:52

Update: Winnerbäck var underbart. Nu kan jag dö lycklig, som Josefin sa. Än så länge lever jag förresten, även fast jag är halvt handikappad tack vare gårdagens svinspruta. Att jag är i stort behov av alvedon är nog något som ingen av personerna i min närhet missat då jag tjatat om det i stort sett hela morgonen.
I helgen blir det bara lugnt, ännu en vit helg och det skulle inte kunna passa bättre. Ikväll får mamma ta hand om mig eftersom jag känner mig allt annat än frisk. En godispåse och någon mysig film är vad kvällen bjuder på skulle jag tro. Imorgon ska jag köpa en tårta, och sätta mig på bussen till bror min på Gideonsberg för att fira att han fyllde år i onsdags. På kvällen kommer Saga hem till mig på "hemma-spa" och mys. Får se vad söndagen bjuder på men mår jag bättre så blir det förmodligen träning. Nu ska jag försöka hänga med lite på webdesign. Ni vet att jag lever nu iallafall.
xo
J

symphony is overrated


Datum: 2009-12-01 Tid: 09:54:22

Att vakna upp ur en urmysig dröm och märka att det är en kudde man kramar är kanske inte sådär jätte bra start på morgonen, men efter att jag öppnat första luckan i årets chokladkalender var humöret på topp igen. Under bilresan till skolan sjöng jag julsånger det högsta jag kunde och sen jag kom fram har jag pratat non-stop. Nu har redaktion 4 i klassen satt på låten "White Christmas" och med superbra humör känner jag att det här kommer bli en toppendag!

Nu har jag snart luciaövning, och ja, jag ska vara med på skolans lucia i år. Eftersom jag sitter i nöjeskommitén är jag i stort sett tvungen. Finns dock ett problem med det.. Jag har ingen aning om vad jag ska vara. Lutar mot stjärngosse då vi har en manlig lucia så... varför inte?
xo
J