jag bor fyra trappor upp och du är välkommen in


Datum: 2011-04-29 Tid: 11:02:15

Lyssnar på Maggios nya album och är alldeles sprallig. Har fjärilar i magen och längtar tills ikväll, imorn och nästa vecka. Är så nöjd med mina planer inför helgen och valborg kommer troligtvis bli awesome. Nästa vecka blir jag myndig och det är inte alls långt till sommarlov. Det här känns som ett rätt perfekt tillfälle för att citera petter, för kompis.. det går verkligen bra nu!

Ikväll har vi seripremiär mot Vattholma IF och det var länge sen jag var så taggad inför en match. Lite nervös är jag självklart också, men å andra sidan är väl det bara bra. Resten av kvällen kommer att spenderas tillsammans med en fin vän och jag skulle inte kunna tänka mig en bättre fredag. Faktiskt.
Imorgon åker jag till uppsala med vänner och efter det tar jag tåget till örebro för att spendera kvällen och natten tillsammans med samma fina vän som ovan. Tror, som sagt, att helgen kommer bli himla lyckad. Eller.. egentligen vet jag nog att den kommer bli det!

jag är lucy in the sky, jag är högt över molnen


Datum: 2011-04-20 Tid: 22:07:26

Hm... Det här med att hålla bloggen uppdaterad är väl inte riktigt min grej. Det händer att jag tänker på det ibland, men så fort jag klickar på länken för att skriva ett nytt inlägg försvinner fantasin. Jag brukar inte ha svårt för att veta vad jag ska skriva, men då roligare saker väntar, blir det som det blir med bloggen.. Men hey, jag lever iallafall!

Jag har, hur som helst, haft världens finaste start på påsklovet. Vädret är underbart och tack vare lite härligt sällskap så har de senaste dagarna varit awesome. Eftersom att morgondagen bjuder på en trip till Örebro med Evelina och Josefin tvivlar jag inte en sekund på att resten av lovet kommer att fortsätta såhär. Drar iväg på lite egna äventyr när de andra åker hem imorgon och troligtvis så är jag inte tillbaka i vässan igen förrän på fredag.

back to the rythm and back to the beat of the radio


Datum: 2011-04-12 Tid: 19:11:41


Jag är rastlös och övertrött vilket resulterar i bilder som den ovan. Humöret är på topp och ska jag vara ärlig så leker livet litegrann nu. Anledningen till att jag inte har skrivit är faktiskt inte för att jag inte haft någonting att skriva, utan för att jag inte haft tid helt enkelt.

Lite mindre än två veckor sedan jag skrev sist, vilken jag inte alls kan förstå då de inte känns som mer än några dagar sedan. Inte för att jag klagar dock, hela april kan gärna få rulla på i den här takten, då jag fyller år så fort månaden är slut. Har dessutom en hel del planer från och med slutet av april och så otålig som jag är så är det bra drygt att vänta.

Nu sitter jag och letar lite jobb med winnerbäck på hög volym. Har varit till enköping för en trerätters hemma hos saga och jag måste säga att bussresorna har satt sina spår. 804an borde klassas som sömnmedel.. det är i princip omöjligt att hålla sig vaken, eller.. idag var de det iallafall.
J

en spottloska från ungdomen


Datum: 2011-04-01 Tid: 15:18:47

Mamma sa att det inte gjorde något ifall jag inte vill göra högskoleprovet, så jag valde att skippa det och ska istället sätta mig bakom ratten för att övningsköra till Enköping. Helgen bjuder på träningsläger med gänget på bilden och jag tror det blir awesome!