it is easy, just dance


Datum: 2011-03-30 Tid: 21:40:16

Biljetten har kommit, jag är lycklig, och det här året kommer bli så himla bra! Jag har hur mycket roliga planer som helst inför vår och sommar, och jag blir alldeles sprallig av att bara tänka på det. Inte ens det faktum att jag har hur mycket plugg som helst kan dra ner mitt humör just nu och efter allt som har hänt den senaste tiden är jag så himla glad över det. Från och med nu ska ingen få ta mitt leende ifrån mig. Det lovar jag.

peace and love


Datum: 2011-03-29 Tid: 12:28:52

Jag bokade p&l igår och nu längtar jag (om möjligt) ännu mer till slutet av juni. Det kommer bli så jävla bra!

we fade away when ladybirds turn grey


Datum: 2011-03-27 Tid: 12:11:09

Rebecka, Klara, jag och Rosanna i fredags.

Jag är så himla ledsen, sårad och förbannad just nu, men ju mer jag tänker på det som hänt ju mer skrattar jag åt det. Det är patetiskt helt enkelt, och ännu ett bevis på hur snabbt en person kan förändras. Jag har nog också förändrats om jag ska vara ärlig, för nu i efterhand så vet jag så himla mycket bättre.

Helgen har varit precis som jag velat ha den, fartfylld i fredags och lugn igår. Klassfesten kunde nog inte ha varit så mycket bättre, och nu, efter 2 år, har jag insett vilken bra klass jag hamnat i. Igår var jag bara hemma, hann med att övningsköra lite på förmiddagen innan jag somnade. Sov inte så mycket natten innan så kände att all sömn jag kunde få var välbehövd. Nu är jag utvilad och taggad på dagens match mot Rosersberg IK.

Insåg tidigare att mitt rum är lite (läs: mycket) dammigt då jag plockade upp mina svarta jeans från golvet och inte kände igen dom på grund av den gråaktiga färgen. Berättade detta för Elin som svarade "låter som ett typiskt janina-rum". Jag borde nog städa oftare.. och tänkte börja redan nu. Wish me luck.

want to spend all your money at a gay bar


Datum: 2011-03-25 Tid: 18:02:41

Nu: Klassfest!

your in my space, get out of my face


Datum: 2011-03-15 Tid: 18:54:02

Mådde inte värst bra när jag kom hem igårkväll, och eftersom att jag fick för mig att jag var magsjuk stannade jag hemma idag. Jag var inte magsjuk, utan det var katarr. Igen. Fast en dag hemma var ju helt okej ändå.

Trotsade vintern tidigare, och iklädd enbart bikini och uggs la jag mig och solade på baksidan. Det var underbart, och när jag blundade och bortsåg från att hela min kropp var knottrig av gåshud så kändes det som sommar. Vilket jag förövrigt längtar bra mycket till.

Nu ska jag ut dra på mig jogginskorna och ta en runda runt Skälby. Eftersom jag inte mådde hundra igår så blev resultatet på fys&styrke-träningen lidande, och jag känner att jag måste ta igen lite. Dör väl på soffan efteråt, och somnar i tid till att bigbrother har slutat, såttee.... take care!
J

there is so much more to life than this


Datum: 2011-03-13 Tid: 21:07:34

Det har hänt en del sedan sist, vilket faktiskt har varit en av anledningarna till att jag inte har bloggat. Jag och Daniel har valt att gå skilda vägar. Det var nog bäst för oss båda två, och visst är det tråkigt med avsked, men vi har skilts åt som vänner och det är jag glad för.
I veckan som varit har jag insett vilka himla fina vänner jag har och det är något som jag är väldigt tacksam över. Har spenderat dagarna i skolan, med vänner och på träningar, och i fredags bjöds det på lagfest. Vi nollade nykomlingarna i laget, och det kändes himla bra att inte vara yngst och utsatt på lagfesterna längre. Helgen har varit bra, och trots att saker och ting har förändrats under den sista tiden så är jag glad. Jag mår bra, och jag ser fram emot vad framtiden har att erbjuda.

you stumble and fall you're the worst of them all


Datum: 2011-03-02 Tid: 13:44:47


I fredags festade jag, i lördags åkte jag skidor, och i söndags spelade jag första utomhusmatchen för i år (som vi förövrigt vann med 3-0). Helgen har varit härlig, och veckan har fortsatt likadant. Fika med vänner och träning i måndags, tjejkväll igår, och idag har jag packat lite då jag drar till Sundsvall imorgon. Mitt liv leker lite just nu (förutom att jag saknar Daniel) och jag ser fram emot att träffa min syster igen.

Får se när jag uppdaterar igen då jag inte har några planer på att sitta vid datorn något under resten av lovet (vilket jag säkert kommer göra ändå om jag känner mig själv rätt). Ska fylla iPoden med lite ny musik och röra mig till Enköping för träning. Take care!
J