jag går i vinterskor på hösten


Datum: 2011-10-31 Tid: 13:59:36

Kom nyligen hem från en helg med mannen och för tillfället är det bara jag (och en sovande hund) hemma. Visst brukar det alltid vara lite tungt att lämna studentgatan för en timmes tåg tillbaka till Västerås men idag var det helt annat. Jag har drömt mardrömmar större delen av natten och när jag vaknade, en kvart innan klockan skulle ringa, skulle jag kunnat gjort nästan vad som helst för att få stanna kvar omgiven av den där varma famnen några timmar till. Lite småstressig packning och ett snabbt hejdå senare satt jag på buss nummer 3 mot centralen.

Kan inte riktigt bestämma mig för om det är pms eller höstkyla som är orsak till hur ensamt det känns just nu och mitt försök att börja plugga har slutat i jobbsökande och ett alldeles för blödigt blogginlägg. Tänkte ladda upp med lite levande ljus, en kopp te och godispåsen jag köpte för att bota pluggångesten nu och beta av listan jag har gjort. Tanken är att resterna från sjukdom och thailandsresa ska vara gjorda under kommande vecka så det är väl lika bra att säga hejdå till fritid på en gång..

den här staden äger vi


Datum: 2011-10-26 Tid: 18:29:43


(Lånade lite bilder av Elin, resten hittar ni på hennes blogg)

Jag är hemma från Thailand och har upplevt några av de bästa veckorna i mitt liv. Har så mycket att berätta från resan att det slutar med att jag inte vill berätta något alls för att jag inte har en aning om vart jag ska börja (eller så pratar jag om det non-stop).. Vi har haft himla tur med vädret och hade strålande sol förutom några få mulna eller regniga dagar. Bodde i en jättefin ville och åkte runt på motorcykelvespor vart vi än skulle. Hade 33 grader i poolen, åkte ut på snorklingstrip till en närliggande ö och shoppade lite på marknad i Hua Hin och i Bangkok. Är så tacksam över att Fredrik, Elin och Robin har gjort den här resan så himla bra och jag skulle ha kunnat stannat mycket, mycket längre.

Nu är jag tillbaka i Sverige och till verkligheten. Fryser så mycket utomhus att jag överväger att använda långkalsonger och har lite ångest över allt plugg. Tröstar mig dock med att jag har lov om några dagar och att jag har så himla mycket roliga saker planerade de närmsta veckorna. Nu ska jag plugga litegrann och sen gå och lägga mig. Känns som om jetlaggen fortfarande sitter kvar...

jag har känslor utan uppehåll


Datum: 2011-10-09 Tid: 16:12:29

Har resfeber, packningspanik och lite fjärilar i magen. Försöker lunga mig med att lyssna på spotify's toplista och valde att bortse från att den inte innehåller mer än två-tre låtar som jag i vanliga fall lyssnar på. Till min förvåning hittade jag en urbra låt med Kapten Röd nyss. Ju mer dom spottar heter den.

För tillfället sitter jag och Fredrik och väntar på att hans syster ska komma hit. Kvällen bjuder på lite vin och förberedande för morgondagen. Vid den här tiden imorgon sitter vi på Arlanda och väntar på att bege oss. Jag är så jäkla förväntansfull och nervös!

you can take the future even if you fail


Datum: 2011-10-03 Tid: 09:52:15

Source: Google

Jag kan knappt förstå det själv, men om en vecka (bara en vecka!!!!) drar vi till Thailand. Jag, Fredrik, Elin och Robin. Det kommer bli så jäkla härligt och jag längtar så mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Det känns som om det inte var mer än en vecka sedan vi bokade då tiden har gått hur fort som helst. Lite vaccin, packning, skolarbete och införskaffning av solkräm är det som ska fixas i veckan och förhoppningsvis går närmsta 7 dagar fort för sedan sitter vi på planet till Kina och efter det Thailand. Så jäkla härligt ska det bli!