sipping tea in a bar by the roadside


Datum: 2010-10-30 Tid: 16:12:04

Update: Jag är numera rödhårig, och väntar på två par glasögon som kommer inom några veckor. Enligt syntesten jag gjort är jag översynt, och har brytningsfel. Har precis påbörjat en veckas höstlov, och det firade jag och pojken med en urmysig biokväll igår. Idag ska jag till Enköping för middag med familjen Björk, och familjen Sköld. Morgondagen spenderar jag med Viktor, innan jag drar iväg på träning.
That's all for now. J.

du vet vi älskar allt som vi förstört


Datum: 2010-10-26 Tid: 20:45:28

Det är kallt ute och jag funderar starkt på att kirra alla stans stickade tröjor. Hade varit skönt att krypa ner i nu när vintern börjat närma sig. Fick två par skitsnygga vinterskor av mamma idag också, så nu slipper fötterna bli till is för att jag envisas att ha converse även fast snön går upp till knäna. Lärde mig förra vintern att det inte var det smartaste man kan göra.

Nu spelas Norrsveden på hög volym medans jag väntar på att te-vattnet ska bli färdigt. Tänkte tända lite ljus och bänka mig framför tvn innan jag lägger mig för kvällen. Imorgon ska jag springa på stan med josefin och köpa lite nya kläder, förhoppningsvis en jacka, innan jag drar iväg till Enköping för fotbollsträning.
Tänkte leta efter någon optiker med drop-in också. Mamma tror att jag har problem med synen då min huvudvärk aldrig riktigt vill försvinna. Hoppas på att hon har fel. Med det säger jag godnatt.
J

en liten uppdatering


Datum: 2010-10-25 Tid: 12:29:49

Just nu sitter jag på tåget hem från Sundsvall. Lite bitter är jag över att det redan gått 5 dagar och jag blev nästan lite tårögd när jag ringde mamma och sa att jag inte alls vill åka hem. Visst ska det bli skönt att komma hem till egen säng, och att träffa pojken min och vännerna, men helgen gick alldeles för snabbt.

Att åka upp hit var nog något av det bästa jag gjort på länge. En helg ifrån all stress där hemma var precis vad jag behövde. Umgås med syster min, och bara få tänka på annat var hur skönt som helst, och känner att jag verkligen fått nya krafter nu.

Nu tänker jag dra på lite The Script på iPoden och blunda en stund. Si sådär 2 timmar tills jag är framme i Uppsala och jag börjar bli rastlös redan nu. Hade jag inte haft gratis internet på 1:a klass hade jag dött. Typ. Skriver kanske något mer senare, så stay tuned.
J

standin under a white flag


Datum: 2010-10-20 Tid: 18:32:15

Dagen blev inte som planerat och nu har jag precis vaknat efter att ha sovit middag. Tänkte packa klart allting till imorgon och sen gå och lägga mig igen, då humöret är nere på 0. Typ.

Märkte idag, si sådär 2 veckor efter att jag bokat, att jag måste byta i Gävle imorn. Kul. Jag som var nervös för att bara åka tåg, nu ska jag kliva av, hitta ett annat tåg, och SEN sätta mig på tåget mot Sundsvall...
Well, wish me luck.
J

no holes in his shoes


Datum: 2010-10-20 Tid: 09:16:56

Klara fyller år, och dagen till ära pryder jag inlägget med en fin, kanske lite gammal, bild på mig och henne.
Den har ni sett förut, jag vet.

Något gick fel när jag valde kläder imorse och jag blev därför lite bitter när jag kom ut och det regnade. Skinnjacka, ingen halsduk och paraplyet i skolan, härlig blandning när det både stormar och regnar ute. Att jag plattade håret imorse gjorde ingen större skillnad. Just nu känner jag att jag lika gärna hade kunnat kliva upp ur sängen och gå direkt till skolan. Hade nog sett ut ungefär som jag gör nu. Fint. Verkligen.

Nu ska jag försöka mig på en flash-uppgift och faktiskt få ut något av den här lektionen.
J

all I can think of is you


Datum: 2010-10-19 Tid: 19:50:06

Kärleken min åkte precis hem och mammas mirakelsalva har botat bulan. Den syns knappt längre, vilket är awesome. Fick lite medlidande av pojken också, så nu är jag nöjd.

Nu ska jag snart ta en promenad med mamma och hund för att sedan spendera kvällen med att packa inför helgen. Imorgon börjar fotbollen igen efter 2 veckors uppehåll, äntligen. Hade ett litet dilemma om huruvida man kan tvätta målvaktshandskar eller inte, men nu när google (för första gången i mitt liv) inte har svaret tar jag saken i egna händer och chansar. Dom luktar förjävligt, så är väl lika bra.
Drar ut på en power-walk nu.
J.

horisonten är nån annans konstruktion


Datum: 2010-10-19 Tid: 14:02:39

Stannade hemma från skolan idag, vilket visade sig vara rätt bra då jag inte missat något under media och istället blivit klar med annat skolarbete här hemma. Rätt effektivt faktiskt, och nu känner jag mig himla duktig. Att jag faktiskt ska ta tag i matten snart också är ju rätt bra det med. Sen hur roligt det är är ju en helt annan sak känner jag...

Nu sitter jag med is på pannan i hopp om att jag inte ska få en bula över hela ansiktet. Tog en trip till köket för en stund sen, och på väg tillbaka lyckades jag springa in i skafferidörren. Fortsatte gå en bit innan jag stannade upp och insåg vad som hade hänt. Skrek till så att mamma kom springandes, och två sekunder senare hade jag en fin blå böld i pannan. Härligt. Funderar på att trösta mig själv med en tredje kopp te inom en timme. Hade varit fint det.
Blir nog så och sen ska jag brottas lite med att förstå mig på algebra. Pojken kommer förbi senare, så jag ska försöka spela lite på hans empati och kanske få mig en massage. Wish me luck.
J

you're my wonderwall


Datum: 2010-10-17 Tid: 18:58:47

Min helg har varit underbar. Minst sagt. Kvällen hos Elin i Enköping blev kanske inte precis som planerad men det var hur trevligt som helst. Tog en kort promenad med kameran, och sen spenderade vi kvällen i sängen tittandes på Idol och Greys anatomy. Fint det.
Åkte hem till Daniel runt 15 igår och jag kunde inte haft en bättre lördag. Vi lagade mat, såg film och bara tog det lugnt. Hur mysigt som helst. Han är bra han, min pojke.

Nu borde jag egentligen plugga, men jag har huvudvärk, så tycker synd om mig själv istället.
Längtar till på torsdag, då jag tar tåget till Sundsvall och syster min. Mer om det i veckan.
Funderar på att krypa ner under täcket rätt snart. Godnatt.
J.

fredagsmys


Datum: 2010-10-15 Tid: 13:34:50

Så här fint jobbar vi på våra lektioner. Modell: Klara

Äntligen fredag! Det har jag firat med världens största redbull och mandariner. Vann mot Kevin och Anton i pingis också... en lektion med litteratur historia kan ju bli rolig om man vill. Faktiskt.
Ikväll ska jag till Enköping och träffa Elin. Tror vi ska besöka "vårt ställe" (vilket vi inte gjort sen jag flyttade) och se på greys. Urmysigt. Minns knappt sist vi träffades bara vi, så det är himla efterlängtat kan jag lova.

Gör ont i mig att säga det här men nu måste jag koncentrera mig på skolarbetet.. Konsthistoria... Woho.
Tyck synd om mig.
J

a beautiful loser


Datum: 2010-10-12 Tid: 19:43:06

Jag är kär, och lycklig. Har så himla mycket att se fram emot närmsta veckorna och inte ens skolstressen kan förstöra mitt humör. Bloggen glöms lätt bort och därför kommer uppdatering när jag orkar. Nu ska jag krypa ner under duntäcket och ringa pojken för ett godnatt. Kanske det mysigaste sättet att avsluta en dag på. Efter att somna bredvid honom såklart.
xoxo
J

gesunda


Datum: 2010-10-06 Tid: 17:12:46


Det här var nog den bästa veckan i mitt liv. For sure.

love is an irresistible desire to be irresistibly desired


Datum: 2010-10-06 Tid: 16:27:43

Ibland önskar jag att vi hade stannat kvar i det förflutna lite längre. Bara ett tag till, det hade varit skönt. Vi tänker inte likadant längre, och jag känner mig maktlös ibland. När jag ser att andra har det vi borde ha gör det ont. Jag vill också. Jag vill jättemycket fast ändå inte alls. Ibland hatar jag mig själv för att jag inte kan göra något åt det. Ibland blir jag sur på dig för att du inte vill som jag längre. Det är löjligt jag vet. Jag försöker att inte tycka, känna eller tänka det, men det är svårt. Nästan omöjligt. Ibland tror jag att jag behöver dig mer än vad du behöver mig. Jag vet att det finns lite sanning i det, och det är nog det som gör mest ont. Förut var jag det viktigaste du hade. Det vet jag, för du visade det. Du sa det. Du skrev det. Nu är jag osäker. Du gör mig osäker. Jag är nog mest rädd att du inte längre ser mig som förut. Att du tar mig för givet.

jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks


Datum: 2010-10-06 Tid: 10:14:54

Nu har jag suttit med det här inlägget i snart en halvtimme. Har 0 inspiration till att skriva, och i ett försök till ett vettigt inlägg i form av några få meningar om vädret och vinterjackor gav jag upp. Har egentligen ingenting intressant att berätta, så blir väl en lite snabb update om vad jag har haft för mig sen sist.

Skolan rullar på rätt fint. Vissa dagar är bättre än andra, men oftast känns det som om jag mest är här bara för att. Sitter av tiden och spelar crazy-taxi i några timmar. Är det inte för kallt ute kan det hända att det blir en promenad till ica för att stilla hungern de dagar mamma inte är hemma och gör frukost åt mig.
I fredags umgicks jag med pojken min. Ett försök till att boka bio slutade i en efterlängtat myskväll hemma hos mig. Somnade i famnen på min kärlek och väckte honom med massage (egentligen var det först för att jag ville spela på hans mobil, och inte kunde pinkoden. massagen kom efter, but still).
Drog på mig festklänning, converse (härlig blandning) och drog iväg till Enköping för att möta upp Josefin, Evelina och Tea. Käkade en mysig middag på Vita Elefanten innan vi tog oss ut till Bredsand för lagfest. Kvällen var, minst sagt, galen, men himla rolig. Träffade en hel del gamla vänner och somnade, till min förskräckelse (kanske smula överdrivet) i ett rum fullt med arsenal grejer. Liverpool-fan(?) som jag är led jag lite. I söndags sov jag.

Det är väl ungefär vad som hänt sen sist. Ser fram emot långhelg som börjar med ledighet redan på fredag.
Nu har jag rast och ska försöka dra med mig någon filur för att köpa toast.
xxx
J