i'm strong when i'm on your shoulders


Datum: 2009-09-30 Tid: 20:50:05


 

Pratar med min syster nu. Hon ska bli blond.
Kommer knappt känna igen henne då, men det kommer nog bli jätte fint.

Hon är rätt bra hon. Min syster. Eller ja. Bäst rättare sagt.
Så stark och självständig som hon är, skulle jag verkligen vilja vara. Det något jag beundrar henne för. Är lite sådär småjobbigt faktiskt att jag aldrig träffar henne eftersom hon bor borta i Sundsvall. Måste ju erkänna att jag gillade det lite bättre när hon bodde 2 minuters gångavstånd bort. Men men.
Mamma och Anders (hennes man) ska ju dit i helgen, åker redan på fredag. Så de får ge henne en stor kram från mig. Eller något sådant.

Mina syskon är nog de bästa jag har. Så många gånger som de ställt upp för mig, och trott på mig är värt mer än något. Ända sedan jag varit liten har både min bror och syster varit förebilder för mig, och är det några som gjort mig till den jag är idag måste det vara dom.

 

Min bror har alltid varit min största idol. När jag var liten ville jag göra allt som han gjorde. Då han spelade hockey, skulle jag bli hockeyproffs. Då han åkte inlines snodde jag dom och lärde mig åka jag med, och då var jag bara två år. Om jag inte minns fel var det han som gav mig intresset för både fotboll och basket också.

Vart jag vill komma med det här är nog att jag är så sjukt glad att jag har dom, och att de finns många stunder då jag faktiskt inte vet vad jag skulle göra utan dom. Visst, vi har haft våra bråk. Men så är det ju för alla.



Jag hoppas ni vet hur otroligt mycket ni betyder för mig. Jag älskar er!
Lillasyster J.

out of my league


Datum: 2009-09-30 Tid: 20:18:46





Kom hem från träningen för ett tag sen. Var riktigt roligt faktiskt! Det faktum att det var iskallt och att jag spelade i shorts, kan vi ju bortse från.

Har varit lite småjobbig dag annars, men måste väl finnas såna också antar jag. Ser fram emot imorgon istället då Sega (för första gången i mitt liv) ska dra med mig på Yoga. Med min smidiga fotbollskropp kommer det nog gå utmärkt.. Don't you think? Mer om det imorgon.

Förresten. Nästa vecka ska jag och Marcus (en kille i min klass) följa med HIP-ettorna till Stockholm. Vi ska se AIK's damer träna, prata med chefer och tränare om hur AIK jobbar, och skriva en artikel om det. Vi är två från IT-Media 1an som ska dit, och sen tror jag några från rörlig och fotografisk bild också skulle med. Det kommer nog bli riktigt kul, och jag måste ju erkänna att det faktiskt redan pirrar lite i magen då jag tänker på det. Men men.

Nu ska jag ta mig en kopp te, och sen krypa ner i sängen. Såg aldrig klart Andra avenyn igår, så ska väl göra det nu istället.
Vi hörs imorgon.
J.

sångerna blev kedjebrev igen


Datum: 2009-09-30 Tid: 09:09:39

Jag höll på att dö imorse. Det är ett mirakel att jag lever..
Okej. Kanske lite smått överdrivet men jag bokstavligt stavat flög ut ur bussen för några minuter sen. Vet inte riktigt vad jag tänkte men jag fick för mig att jag skulle hinna ta ett extra steg innan trapporna började, vilket naturligtvis var helt fel. Eftersom trappstegen är si så där en halvmeter höga så snubblade jag ner för första trappstegen och för att inte ramla fick jag hoppa ner från de andra. Haha. Jag vill nog inte veta hur rolig jag faktiskt såg ut, men med tanke på Josefins min och skratten från både Saga, Josefin och Ellinore kan jag nog tänka mig. Haha. Rätt roligt var det ju iallafall.

Nu börjar snart mediekunskapen med Sandro. 3 timmar och sen slutar vi för dagen. Skönt! Ska träffa en vän på eftermiddagen, och ikväll blir det träning. Rätt härlig dag med andra ord.

Oj då. Börjar nu.
J.

these boots are made for walking


Datum: 2009-09-29 Tid: 19:52:27


3 svarta blev det. De översta var dock lite för stora,
så ska tillbaka och byta dom imorgon.
Annars så är jag nöjd, fast måste ju säga att de är
mycket snyggare i verkligheten än på bild.

Later.
J.

heading for the city lights


Datum: 2009-09-29 Tid: 19:35:30

Skön tisdag har det vart och nu är jag äntligen hemma. Slutade vid 16, men mötte upp mami på stan direkt för att inhandla skor. Efter en si så där halvtimmes letande blev det till slut 3 par. 2 med klack och ett par svarta uggs. Helt okej med andra ord.

Innan shoppingen hade vi estetisk verksamhet. Uppgiften var att rita av en person man såg ute på stan. Var faktiskt rätt kul, skönt att göra något annorlunda lixom.

Ikväll ska jag inte göra något alls. Andra avenyn kommer ju idag, så blir väl att se på det och Riverside innan jag kryper ner i sängen. Har varit helt galet trött hela dagen, och var nära att somna i skolans soffor flera gånger. Med andra ord kommer jag somna rätt tidigt idag.

Nu ska jag ta mig en kopp vanilj-te som mami köpt åt mig.
Sen får vi se vart ödet för mig.. Ehe.
xo
J.

det är så vi gör det här i stockholm..


Datum: 2009-09-29 Tid: 09:10:57

Det är knappt så att jag överlevde imorse, så kallt som det var. Gjorde misstaget att välja bort ett par varma uggs mot ett par sommarskor i tyg. Kanske inte det smartaste valet med andra ord.
Blev iallafall en tjock kofta, och halssduk idag, vilket hjälpte lite.

Kom till skolan precis, och om 5 minuter börjar Engelskan. Vi ska se film om jag inte minns fel.
Eftersom att jag igår var helt säker på att det var onsdag så känns det lite sådär småjobbigt att behöva gå till 16.

Spana in Segas blogg förresten. Klicka här.

Nu börjar vi.
J.

som en tiger mot din kropp


Datum: 2009-09-28 Tid: 23:03:54


Så här ser tröjan ut som vi fick idag
(H)

Jag är fortfarande kvar vid datan, vilket är rätt illa med tanke på att jag ska upp om lite mer än 7 timmar.
Å andra sidan kommer jag aldrig kunna somna nu ändå, så om jag sitter vid datan eller ligger i sängen gör faktiskt ingen skillnad. Det spöregnar ute, vilket skulle kunna vara himla mysigt, men inte när man ska sova dock. Iallafall inte just nu.

...

Antar att jag kanske borde stänga av datan ändå.
Hörs imorgon.
J.

 

en vän som inte riktigt va en vän


Datum: 2009-09-28 Tid: 20:49:40

Jag kom hem från träningen för ett tag sen, åkte dit och hem med Linn på hennes moppe. Tufft värre. Nej men, det var riktigt snällt av henne med tanke på att jag annars hade fått stressat ännu mer än vad jag faktiskt redan gjort idag. Det hade inte vart sådär jätte kul va.

Den här dagen. Finns egentligen inte ord för den. Allt som kunnat gått fel har helt enkelt gjort det också. Ingen höjdar-dag med andra ord. Får hoppas på det bästa imorgon istället.

Nu sitter jag i den nya JB-tröjan vi fick idag och försöker bli lite varm. Att åka hem i blöta kläder på en moped var väl inte sådär jätte smart kanske, med tanke på att det blåste hur kallt som helst. Lars Winnerbäck spelas på hög volym. Som vanligt. Och jag är så trött så jag skulle kunna somna vilken sekund som helst. Som vanligt det med.
Kanske faktiskt skulle vara bäst att gå och lägga sig. Blir ett avsnitt av Riverside först.

Godnatt.
J.

i will always be your soldier


Datum: 2009-09-27 Tid: 22:59:12


´



Nu har jag precis bokat biljett till Borås. Drar den 9e oktober och spenderar helgen hos en vän som flyttat dit under sommaren. Har inte träffat honom på alldeles för länge, så det kommer nog bli himla kul.

Satt precis och pratade med Elin i telefonen. Världens bästa Elin. Känns som att vi börjat glida ifrån varann på sistonde. Det tycker både hon och jag, och det är verkligen inte okej. Inte någonstans. Min bästa vän. Henne tänker jag inte släppa i första taget kan jag lova. Så många minnen vi delar hon och jag. Så många gånger hon ställt upp för mig. Så många gånger vi skrattat tillsammans. Nej usch, nu blir jag alldeles tårögd. Att vi skulle glida ifrån varandra. Det skulle jag aldrig tillåta.
Vi bestämde iallafall att vi skulle ses i veckan, och det ser jag verkligen fram emot!

Nu ska jag städa, sen blir det sängen.
Godnatt!
J.

Guess who's back?


Datum: 2009-09-27 Tid: 18:38:21

Såja! Nu har jag äntligen fått till designen på bloggen och jag är nu tillbaka för att stanna!




Kom precis hem från Enavallen där jag grillat och haft tipspromenad med laget. Sista matchen spelades idag, så det var som ett avslut på sommarsäsongen. Var himla trevligt måste jag säga, och nu är det bara ladda upp inför Alliansen som startar i November någon gång.

Helgen har gått fort, och det började med en (som vanligt) lugn fredagskväll. Somnade inte alltför sent då jag var tvungen att gå upp tidigt på lördagmorgon. Blev match igår, borta i Knivsta. Efter två rätt tuffa halvlekar slutade matchen 1-1 och jag är faktiskt himla nöjd med min egna insats. Vilket inte händer alltför ofta.
Kvällen spenderade jag med Sega som kom hit vid sju. Klockan 21 tog vi bussen till Irsta och träffade lite folk. Det blev som den blev, men meningen "What happens in Irsta, stays in Irsta" får förklara våran kväll.

Just nu: Winnerbäcks nya skiva spelas på repeat. Det gillar vi. Som jag sagt förut: Han är underbar den mannen! Snart står jag och Josefin och skriker oss hesa till hans låtar. Live. Kommer bli galet.
Får se vad kvällen bjuder på, men med tanke på att det är söndag, och jag är trött funkar nog det mesta. Blir förmodligen en film eller något liknande.

Hörs senare.
J.

Du som föddes på 90-talet:


Datum: 2009-09-23 Tid: 20:37:37

Minns du...

-tidiga morgonar på helgerna för att titta på Sailormoon, Totally Spies och Pokémon.
-när nikelodeon var på hela dagarna.
-pokémon och digimon.
-när man spelade kulor på skolgården varje rast.
-när Britney Spears och Spice Girls var det enda folk lyssnade på.
-när man fick Hitz for kidz i julklapp.
-när man tog med sig freestylen och en trave CDskivor istället för iPoden.
-när Timon och Pumba bara var med i Lejonkungen och inte hade ett eget program.
-när tamagotchi var allas bästa vän.
-"I'm a tamagotchi, and I can make you happy...".
-"I'm a barbie girl, in a barbie world, I'm made of plastic, it's fantastic".
-"Sola å bada, tio pina colada. På sommar'n är livet som bäst".
-"Mål mål mål, mera mål, å mål, det kommer det att bli".
-"boom boom boom boom, I want you in my room".
-tiden innan harry potter.
-när du såg din första harry potter bok och tänkte att den kommer jag aldrig orka läsa.
-när lattjo lajban var veckans höjdpunkt.
-att "mojje och mimmi" förut var "nicke och nilla".
-första gången det hölls melodifestivalen för barn, MGP Junior och Sofie sjöng om Superduperkillen.
-du kommer ihåg melodin till superduperkillen och delar av texten (han är min superduperkille, bara min. Han är den som jag gillar bäst)
-när det var jojo-period och alla övade in tricks.
-när inte disneychannel  fanns eller iallafall inte var upptäckt.
-när du läste "Så funkar det i skolbiblioteket".
-när piggelinglassen kostade 6 kr.
-och sandwichen 10 kr?
-och framför allt, minns du när det blev år 2000 och alla vuxna sa att du hade tur som fick uppleva det, men du tyckte att det kändes precis likadant som när det blev 1999?

what came first, the chicken or the dickheads?


Datum: 2009-09-22 Tid: 10:45:41



Jag har fortfarande inte hunnit tagit tag i det här med en ny bloggdesign. Att bara tänka på de koder jag måste krångla med ger mig huvudvärk. Fast, jag antar att jag faktiskt måste göra nåt åt det snart. Eller lägga ner bloggen, vilket jag faktiskt inte vill med tanke på att det är ett rätt bra sätt att skriva av sig på.

Vi får se hur det blir. Nu börjar svenskan, och vi ska debattera. Mot ideal i media och för Västerås kollektiv trafik. Wish me luck. Med tanke på att jag aldrig debatterad förut kan det behövas.
xoxo.
J.

-


Datum: 2009-09-16 Tid: 10:36:28

wednesday


Datum: 2009-09-16 Tid: 10:34:59

Nu har jag krånglat till det rejält med min design, eftersom att hela bloggen hade hoppat fel. Får se om jag har tid att fixa den ikväll, annars blir det i helgen. Tills dess är det säkert dålig uppdatering.

Fixade förresten en ny design åt Linda igår. Ny header, nytt textsnitt och lite annat. Rätt nöjd blev hon tror jag. Här är iallafall resultatet:


(Klick på bilden för att komma till hennes blogg.)

J.

running out of breath


Datum: 2009-09-15 Tid: 14:59:44

Estetisk verksamhet nu, men jag är redan klar med uppgiften så sitter och tar det lugn bara. Vi skulle iallafall klippa in vårat ansikte på en bild tagen från google, och här är mitt resultat:


Söt va? Funderar på om jag kanske inte ska försöka mig på en karriär som kaviar-modell, eller vad tycker ni?

Nu är det bara en timme kvar tills vi slutar förresten. Ni anar inte hur skönt det ska bli.. Först blir det fika med Linda som sagt, och sen ska jag sova... OJ vad jag ska sova! Jag är så sjuk trött. Blundar jag nu så tar det inte lång tid innan jag somnar, med andra ord är det nog bäst att hålla ögonen öppna.

Åh! Msn funkar nu. Bilddagboken och Facebook också!
Hörs senare ikväll.
J.

såld på nån som inte går att nå


Datum: 2009-09-15 Tid: 11:37:23

Sitter i skolan nu, har egentligen engelska.. fast vi har svenska istället. Sitter och försöker komma på något bra debatt-ämne, men vi kommer inte så långt.

.. Jag är hur trött som helst, och längtar efter att få sluta. Men å andra sidan är ju inte dagen sådär jätte jobbig, och det är snart lunch, så det går nog rätt snabbt ändå.
Blir som sagt fika med Linda efter skolan, fast i Enköping istället då hon slutar mycket tidigare än mig. Men det blir ju helt okej det med.

Nu ska jag koncentrer mig lite på lektionen istället.
Hörs senare.
J.

den här stan som gör mig så hög


Datum: 2009-09-14 Tid: 22:06:00

Har tydligen snackats mycket om helgens fest här i Enköping. Rätt komiskt faktiskt, att folk inte har nåt bättre för sig. Ärligt talat så bryr jag mig inte. Inte det minsta. Jag förstår bara inte meningen med att sprida vidare något man hört, istället för att faktiskt fråga personerna de handlar om ifall det är sant eller inte. Men.. det är upp till er. Det är bara ni som slösar tid, då sanningen ändå kommer fram i slutändan.

Enjoy yourself.
J.

my wonderwall


Datum: 2009-09-14 Tid: 21:47:13



Jag var ledig idag, och det var hur skönt som helst!
Vaknade inte förrän mamma väckte mig vid halv 12, och vid halv två tog jag en dusch för att sedan 20 i tre sätta mig på bussen mot Västerås. Framme i Västerås mötte jag upp Josefin. Satt oss på en bänk på stan, pratade och skrattade. Himla mysigt faktiskt.
Tog bussen tillbaka till Enköping 20 i 5, och en och en halv timme senare var vi på korsängsfältet för träning. Träningen gick faktiskt hyffsat. Var lite små seg i början, men då handskarna var på och jag tog plats i målet gick det faktiskt riktigt bra. 

Imorgon ska jag fika med Linda efter skolan, vilket säkert blir himla skoj med tanke på att det var ett tag sen sist. Får se vad resten av dagen bjuder på, men i skolan blir det iallafall Engelska och Estetisk Verksamhet. Så helt okej dag med andra ord.

Nu ska jag krypa ner under täcket och se på någon mysig film.
Godnatt!
J.

daddy dear


Datum: 2009-09-13 Tid: 21:26:34

Lördagens


Datum: 2009-09-13 Tid: 14:48:11

Lördagens låt: Pitbull - I know you want me
Lördagens frisyr: Knullruffs (..med andra ord tuperat av Saga)
Lördagens smink: Saga fixar.
Lördagens klädsel: 12 cm klackar, klänning och kavaj.
Lördagens roliga händelse: Fest.
Lördagens vill ha: Sömn. 
Lördagens tråkigaste: Världens skavsår på min fot.
Lördagens snyggaste: Inga kommentarer
.
Lördagens dricka: För mycket.
Lördagens mående: Toppen!
Lördagens skratt: All day long.
Lördagens tanke: Nu kör vi!
Lördagens irritationsobjekt: Någon random.
Lördagens smycke: Armband och örhängen.
Lördagens längtan: Andra December.

baby if you strip


Datum: 2009-09-13 Tid: 12:05:56




Nu är jag hemma igen efter en mycket lyckad kväll och mår som jag förtjänar. Gårdagen började hos Saga vid sex, sen var vi hos Tomasz vid halv åtta. Folk började droppa in efter nio, och flera timmar senare avslutades kvällen med en alldeles för lång promenad i 12 cm klackar. Efter att vart vid resecentrum och vänt slutade kvällen hemma hos Victor där jag sov i si så där 4 timmar. Träffade en massa trevlig folk igår, och hade riktigt kul faktiskt. Så tack för det ni som var där!

Nu ska jag krypa ner i sängen och se på någon film eller så. Hur skönt som helst att jag är ledig imorgon, så får se vad jag hittar på ikväll. Det visar sig.
xoxo.
J.

when she moves on the floor


Datum: 2009-09-12 Tid: 16:02:29





Efter en dag med hemma-spa innehållande manikyr, pedikyr, aniktsmask och b.u.s så är jag nu redo att möta kvällen. Har sett till att fixa en riktig party-outfit så snart är det på med high heelsen, sen kör vi! Får se vad det blir av kvällen, men nu ska jag dra på någon härlig låt på spotify och fixa lite.
Kommer hem imorgon.
J.

saturday sensation


Datum: 2009-09-12 Tid: 13:34:49


Pitbull - I know you want me

Dagens planer ser rätt ljusa ut och det börjar med fotbollstittande på O'learys med Josefinen. Känns lite smått fel att gå dit för att se en Man United match som Liverpool-fan, men vad gör jag inte för min Alfredo? :)
Efter det ska jag hem till Saga. Vi ska fixa oss och ladda upp inför kvällen som bjuder på fest.
Vi hörs mer imorgon.
Live laugh love.
J.

mitt i allt så ska man räcka till


Datum: 2009-09-11 Tid: 19:43:21

vi rör oss, ni står still


Datum: 2009-09-11 Tid: 19:25:09


Just nu sitter jag hemma, och lyssnar på Lars, Melissa Horn och Kent.. En mysig blandning med andra ord.
Ska strax se andra avenyn och efter det ta två alvedon, sen blir det sängen för min del.
Jag är fortfarande förkyld, och inte heller på det bästa humöret, så kunde inte blivit en bättre fredag faktiskt. Får se vad resten av helgen har att bjuda på, har inget planerat än så länge, men det visar sig.
Godnatt!
J.
 

nine eleven


Datum: 2009-09-11 Tid: 09:51:16

Nu sitter jag på webdesign och halvsover mig igenom lektionen. Allting som vi lär oss kan jag redan, så det känns rätt segt att sitta här. Var riktigt tufft att gå upp imorse, även fast att jag somnade klockan 19. Jag var hur trött som helst då mamma väckte mig, och inte nog med det så börjar förkylningen bli värre.

Ikväll får jag se vad som händer, har faktiskt inga planer och eftersom jag ska upp tidigt imorgon för match så blir det nog rätt tidigt ikväll med.
Later.
J.

090910


Datum: 2009-09-10 Tid: 17:59:56

Jag har gått runt hela Björnö idag, och sen hem från stan.
Nu är jag halvt död och att jag är förkyld så jag inte kan andas hjälper inte det minsta..
Godnatt!
J.

love got more hooks then a fishline


Datum: 2009-09-09 Tid: 22:34:15




Nu är jag klar med engelskan som jag inte gjorde på lektionen igår, och ska strax krypa ner i sängen.
Kvällen har spenderats här hemma, med fotboll, och idol -tittande. K kom över och gjorde mig sällskap till det förstnämnda.

Imorgon är det friluftsdag på Björnö. Kan ju inte påstå att en heldag i skogen låter speciellt lockande, men det ska nog funka ändå. Får se vad kvällen sen har att erbjuda.

Nu ska jag uppdatera iPoden med lite nya Lasse-låtar och sen blir det sängen.
Sov gott!
J.

 

 

¤


Datum: 2009-09-09 Tid: 10:33:19

Följ min blogg med bloglovin

I know you want me, you know I want yah


Datum: 2009-09-09 Tid: 09:34:17

Nu sitter jag i skolan och väntar på att mediekunskapen ska börja, vilket den gör när som helst. Märkte precis att dom har spärrat msn i skolan.. (bilddagboken, youtube och facebook också), kul!

Gårdagen var riktigt mysig! Började med skola till 16, sen på bussen hem blev jag bjuden till Victor som fyllde 18. 2-3 timmar senare var jag och Saga på väg dit. Hemma hos Victor bjöds det på smörgåstårta, härligt sällskap och idol-tittande. Himla mysig kväll med andra ord. Fick skjuts från fanna av K, som jag tog en promenad med också innan jag gick hem och la mig. Det där med att gå och lägga sig tidigt gick alltså inte bra alls.

Idag har jag mediekunskap, lunch sen spanska innan jag får åka hem och lägga mig. Får se vad kvällen har att bjuda på, men med tanke på att jag har hunden kan jag inte göra så mycket. Det blir bara lugnt alltså.

Nu börjar vi.
J.



Saga när vi lunchade på amore


Födelsedagsbarnet


Tomasz och Sebbe


Victor och Fosse


Sara och Christian


Niko och Alto

Bilderna från igårkväll lånade jag från Saga.

we'll still have each other


Datum: 2009-09-08 Tid: 11:06:40

Just nu har jag Engelska, men har svårt att koncentrera mig.. eller rättare sagt, jag kan inte koncentrera mig alls och uppgiften jag håller på med blir hemsk. Jag var as nära på att stanna hemma imorse då jag vaknade upp och mådde allt annat än bra, men ändrade mig, vilket ni kanske redan förstått.

. . .

Nu kom jag precis in från rast igen. Var ute med Saga och hennes vän Victor som fyller 18 idag. Så grattis till honom!  Såg förresten Hampus, Jesper och Micke tidigare, som går på prakitiska om jag inte minns fel.

Just nu sitter jag och försöker mig på den där uppgiften igen. Jag ska skriva om mig själv, eller om min favoritlåt, men inget av det vill funka. Ser ut som att det blir rätt mycket plugg hemma istället ...

Ikväll får jag se vad som händer. Blir väl att träffa någon vän, och senare i veckan ska jag tydligen fiska.. Haha. Vet inte riktigt hur det ska gå med tanke på att jag vägrar att ta i en fisk, men K sa att jag skulle slippa det, så det kanske funkar ändå.

En timme kvar till lunch, sen estetisk verksamhet, och sen får jag äntligen åka hem!
Det längtar jag till. Verkligen.
Hörs sen.
J.

jag trivdes bättre i dina ögon


Datum: 2009-09-07 Tid: 21:45:19



Veckan är igång och den här dagen har varit bra, med något undantag, vilket jag kommer till senare. Var lite tungt att gå upp imorse då jag somnade alldeles för sent igårkväll, men när jag väl var uppe så rullade dagen på. Började med matte imorse, då vi fick reda på målkriterier och hann starta upp ett projektarbete vi ska jobba med närmaste veckorna. Det blir saga och jag, så det ska nog funka fint, även fast matematik aldrig har varit min starka sida. På lunchen tog jag och Saga tag i våra nya "dietplaner" och till lunch blev det en sallad från Amore. Efter att följt med Viktor till MakeUp-Store gick vi iväg mot vad vi hoppades skulle vara Lögarängsbadet. Si så där en halvtimme senare var vi framme, och (med viss hjälp från klasskamrater) hade vi faktiskt hittat rätt. Det blev frisbee och sen intervall-stafett på idrotten, och när vi väl slutade mötte jag och Saga upp Josefin och började gå mot bussen. Jag köpte en isté på waynes och medans vi väntade på bussen fick jag ett mystiskt samtal som senare visade sig vara av Josefins vän "Knodden" (som jag valt att kalla honom).

Efter en bussresa som till största del gått ut på att jag och Saga skrattat åt vad Josefin och "Knodden" pratat om, så gick jag och Josefin till torget för en "stopp-i-korv". Började vandra hem till mig för att sedan cykla tillbaka till stan och gå ner till Korsängsfältet för träning. Vi skyndade oss allt vi kunde, och kom fram precis i tid.. trodde vi. Det visade sig vara helt fel och att träningen hade börjat redan klockan sex, så en halvtimme sena gjorde vi båda comeback på fotbollsplanen. Träningen gick bättre än väntat och jag är redan taggad inför nästa, som tyvärr inte verkar bli förrän nästa vecka.

Nu till dagens.. Fail - När jag och Josefin är påväg hem från träningen åker vi förbi Gustav Adolf Plan där jag ställt min cykel och märker att den inte står kvar. SJÄLVKLART... Alltså har någon tattare som inte har råd med en egen tagit med sig min cykel därifrån. Fyfan. Jag säger som Josefin "Man kan ju inte ha grejer i den här tattarstaden"...

Aja. Nu sitter jag här och lyssnar på kärleksmusik. Just nu är det "Keri Hilson - Knocks you down" som gäller och även fast det absolut inte är min musiksmak så är låten himla bra. Speciellt texten. Blir väl förmodligen några Winnerbäck efter den här, och sen hade jag tänkt se på svt's nya webserie "Riverside" innan jag kryper ner under täcket. Morgondagen bjuder på Engelska och Estetisk Verksamhet då 3orna tydligen ska ha någon sorts inspark för oss. Mer om vad det är för någonting imorgon. På kvällen ska jag förmodligen träffa en vän i Västerås, men det är inte riktigt säkert än. Så, det visar sig imorgon det med.

Nu ska jag som sagt lyssna lite mer musik, och snart gå och lägga mig. Måste försöka somna lite tidigare idag.
Vi hörs imorgon!
Godnatt.
J.

 

spread my wings and fly


Datum: 2009-09-06 Tid: 22:02:39


(Source: Google.se)

Åh vad jag önskar att jag hade ett jobb, och en egen lägenhet i Västerås.
Jag skulle inte ens behöva ha en speciellt stor lägenhet. En 1a med kokvrå skulle räcka för mig. En liten lägenhet som jag skulle få inreda alldeles själv.
Det skulle vara så otroligt skönt att äntligen få klara sig på egen hand. Det är klart att det är härligt att bo hemma, och ha någon som gör det mesta åt en, men efter 16 år så känner jag att jag vill stå på egna ben, ordentligt. Nu tänker väl ni alla som läser det här att jag är galen. Att redan som 16-åring flytta hemifrån är väl kanske inte det smartaste man kan göra, och jag är helt säker på att det är många som tvivlar på att jag klarar det.
.. Det gör inte jag. Jag tvivlar inte. Jag är helt säker på att jag skulle klara det. Bara jag vill så kan jag. Just nu är det min dröm, och mitt mål.
Jag tänker inte ge upp det här i första taget. Inom en snar framtid ska jag se till att skaffa mig ett jobb. Spara pengar, så att jag förhoppningsvis om ett år sitter och skriver på den här bloggen, från min nya lägenhet. Där jag bor, på egen hand.
Wish me luck!
J.

jag får lixom ingen ordning


Datum: 2009-09-06 Tid: 20:32:09


(Source: Google.se)


Jag vaknade för inte alls så länge sen, efter att ha sovit i stort sett hela dagen. Är fortfarande lite småförkyld, vilket jag har varit hela veckan, så att sova var riktigt skönt.

Just nu lyssnar jag på winnerbäcks nya, och tänker. Känner mig lite sådär extra känslig idag, varför vet jag inte. Har väl nånting att göra med att det är söndag, och att jag får för mycket tid över till att tänka. Det är både bra och dåligt, men jag klagar inte.

Om några timmar börjar en ny vecka, och det känns faktiskt bra. Från och med imorgon ska jag börja träna ordentligt igen, och börja på en ny diet. Med hjälp av mami. Förhoppningsvis blir det någon förändring, men det visar sig ju, visst?
Utöver det har jag inte så många planer inför veckan, men det blir väl som vanligt, skola och vännerna. Har redan nu en hel del vänner jag ska träffa i veckan. Båda gamla och nya. Det ser jag verkligen fram emot kan jag lova.
Jag ska också försöka fixa så att jag kan lägga in bilder från mobilen igen, tills dess får ni stå ut med den dåliga uppdateringen av bilder. Det är ju inte så att jag vill bära med mig systemkameran överallt.

Hur som helst. Klockan börjar bli mycket.. Eller kanske inte, men jag är trött. Så jag ska lägga mig i sängen och se klart en film jag påbörjade tidigare idag, och om jag orkar se en till efter det. Den andra filmen är en julfilm, lite för tidigt kanske, men såna brukar vara mysiga, så det spelar inte så stor roll.

Hörs imorgon.
Sweet dreams!
J.

<3


Datum: 2009-09-06 Tid: 14:23:41





17 år.
Grattis vännen.
Du är den bästa jag vet.
v

sunday morning song


Datum: 2009-09-06 Tid: 12:40:55




Söndag igen, och vid det här laget vet ni väl redan vad jag tycker om söndagar...

Däremot kunde jag inte vart mer nöjd med helgen. Började med match i fredags, som verkligen inte är värd att nämna, men bra gick det ju inte iallafall. På kvällen umgicks jag med Daniel, vilket var himla mysigt eftersom jag knappt minns sist jag träffade honom.
Igår vaknade jag kl 12, men somnade om på soffan nästan på en gång. Vaknade inte förrän runt fem då jag tog en snabbdusch och satt mig sen på cykeln och åkte till Elin. Vi lagade mat, såg på film och somnade väl runt 12 tiden.

Idag har jag inte hunnit med mycket mer än att vakna, och cykla hem igen. Får se vad dagen har att bjuda på, men eftersom det är söndag så är inte förväntningarna speciellt höga.

Smell yah later!
J.

om man ser en möjlighet att ta så kvittar det hur


Datum: 2009-09-04 Tid: 13:02:18

Nu sitter jag och väntar på att datakunskapen ska börja och lyssnar på "timbuktu - alla vill till himmelen", så himla skön låt! Morgonen bjöd på Webdesign. Vi fick lära oss hur man får upp en hemsida på webben, eller något sådant. Rätt lugnt med andra ord.

Ikväll har jag match, med b-laget mot Uppsala IF. Jag är helt förvånad att jag ens får spela, med tanke på min träningsnärvaro senaste tiden. Men från och med nästa vecka ska det bli ändring på det, och förhoppningsvis får jag med mig Josefin också.
Ska träffa en vän efter det, och vad vi ska hitta på har jag ingen aning om.. Men det ordnar sig nog.

Nu börjar vi vilken sekund som helst. Så hörs sen.
J.

det blir en tumme på den


Datum: 2009-09-03 Tid: 20:26:04



Nu kom jag precis hem efter en lång, men rätt skön dag. Blev en ihopsatt Svenska och Medieproduktions lektion, och efter lunch var vi på en utställning i Västerås slott en halvtimme. Slutade redan halv 2, så jag och Saga tog en fika på waynes innan vi gick till bussen. Väl framme i Enköping köpte jag och Josefin en varsin "stopp-i-korv" (French Hot dog) och satt oss på torget. Träffade en massa folk, bland annat Johanna, som jag inte träffat på riktigt länge, och Viktor.
När klockan var lite efter 16 kom Andrea och vi gick ner till Kakelugnen för fika. Äntligen fick jag min efterlängtade karamell-latte (som vart slut på waynes senaste dagarna). Vi satt och snackade en massa och det var verkligen himla mysigt att träffa henne igen. Innan vi fortsatta mot torget träffade jag en annan gammal vän som jag pratade en stund med. Kul. Sen satt vi oss på en bänk utanför Åhlens, och efter en halvtimme där känner jag hur någonting träffar mitt huvud. Självklart trodde jag att det var någonting som ramlat från trädet, men märker att det var något helt annat.. Nämligen FÅGELBAJS! Fick lite småpanik men som tur var hade jag vatten i väskan så Andrea, en servett och lite vatten räddade situationen.
Det började regna och vi sprang in och satt oss inne i vänthallen på Gustav Adolfs Plan. Pratade om gamla minnen, nya saker som hänt och en massa annat.

Har inte hänt så mycket mer idag, och just sitter jag här halvdöd och funderar på om det inte är bättre att gå och lägga sig. Har en timmes sovmorgon imorn, vilket är himla skönt! Nu kan jag faktiskt sova till klockan 7, och inte nog med det så ska vi åka med Sagas bror till skolan, så någon buss behöver vi inte ta.
Slutar 16 imorgon, och kvällen bjuder på match och sen ska jag umgås med en vän.
Sängen nu. Godnatt!
J.

take a sad song and make it better


Datum: 2009-09-02 Tid: 20:24:21


 
Across the Universe, all you need is love.
Trailer

Ska krypa ner i sängen under flera täcken, och först nu se på den där filmen. Skulle egentligen gått ut och träffat en vän senare, men det blir en annan gång istället. Eftersom vädret inte är sådär jätte bra just nu så klagar jag inte på det. Inte alls faktiskt.

Så.. Torsdag imorgon, vilket innebär medieproduktion från 9-12 och efter lunch 3 timmars svenska. När jag är hemma i stan igen så ska jag ta en fika med en barndomsvän. Egentligen hade jag tänkt tränat, men eftersom jag inte kommer hem förrän halva träningen redan vart så går inte det. Alltså får jag vänta tills måndag innan jag kan ta tag i min fotbollskarriär igen. Alltså är morgondagens planer som sagt skola, sen fika, och det kommer säkert bli helmysigt.

Nu går jag och lägger mig.
Sov gott!
J.

beslutsångest


Datum: 2009-09-02 Tid: 18:04:44

i dina ögon


Datum: 2009-09-02 Tid: 15:54:03



Just ja. Jag var ju och hämtade ut två biljetter igår, och det var inga mindre än till självaste Lars Winnerbäck. Den 2 December kommer jag och Josefin stå på Bombardier Arena och lyssna på världens bästa Lars!

go ahead and smile


Datum: 2009-09-02 Tid: 15:44:24

Nu är jag tillbaka från tandläkaren. Var som sagt bara koll, och inte behöver jag laga nåt senare heller. Jag hade "Fina tänder" sa hon.

Just nu har jag svårt att hålla ögonen öppna, och huvudet värker. Börjar bli lite orolig nu, med tanke på att jag faktiskt varit lite småförkyld länge nu. Tänk om det visar sig vara svininfluensan trots allt!
. . .
Kanske inte. Men klart man är orolig.

Nu ska jag nog krypa ner i soffan och se en av mina favoritfilmer "Across the Universe - All you need is love". Det är en musikal som utspelar sig på 60-talet med beatles-låtar bland annat. Himla bra är den. Får se vad resten av kvällen har att bjuda på.
J.

you are not the first, you know


Datum: 2009-09-02 Tid: 10:15:47

Godmorgon!
Nu sitter jag på dagens första och enda lektion - Mediekunskap. Har redan hunnit med en uppgift om svenska tidningar, och innan det fick vi lyssna på en 20 minuters lång brandgenomgång. Jag är helt sjukt trött och fick verkligen kämpa för att hålla ögonen öppna under det sistnämnda. Slutar 12, så jag ska väl inte klaga antar jag.

Just nu är jag rätt orolig inför eftermiddagen, eftersom att jag ska vara hos tandläkaren 14.20. Usch, att gå till tandläkaren är inte riktigt min grej, men som tur är så ska jag bara på koll, så det ska nog gå bra ändå.
Efter det får jag se vad kvällen har att bjuda på. Har för mig att det var något jag skulle göra, men minns verkligen inte vad. Illa. (n)

Ska nog ta och svara på lite bloggkommentarer nu, och ladda hem msn.
Hörs senare.
J.

your lips are venomous poison


Datum: 2009-09-01 Tid: 10:03:08

Sitter i skolan nu. Saga har svininfluensan. Tror hon. Var en gubbe i Uppsala som dog av det för nån dag sen. Han var bara 40 år. Sjukt! Hoppas att Saga har fel, annars är det väl stor risk att jag också blir smittad.

Slutar 16 idag och bussen hem går inte förrän 16.37, alltså är jag inte i stan förrän halv sex. Ska träffa upp en kompis direkt, och så ska jag hämta ut ett par biljetter åt mig och Josefin, som sagt. Mer om det får ni veta ikväll.

Jag är helt sjukt trött just nu. Somnade inte förrän alldeles för sent igår, men å andra sidan är ju det inte speciellt ovanligt. Att jag hade en laptop att leka med på kvällen gjorde det ju inte lättare att sova. Känner iallafall att förkylningen från helgen börjar släppa nu. Lite huvuduvärk, och illamående är kvar. Kunde inte äta frukost imorse, men fick i mig en piggelin iallafall. Som nu blivit de enda jag kan äta då jag mår illa. Dock känner jag att det inte var sådär jätte smart då min mage kurrar hur mycket som helst just nu. Illa.

Nu ska jag nog koncentrera mig på lektionen. Vi försöker lära oss Fronter.
Later. 
J.