rubrik


Datum: 2010-08-26 Tid: 11:38:42

(en bild från skolan förra året)

Jag har helt tappat inspiration till att skriva, allt låter så himla tråkigt.
Jag ska försöka uppdatera skapligt ofta, det lovar jag, men just nu är det här allt ni får.
Stay tuned.
J.

det är där jag kommer ifrån


Datum: 2010-08-25 Tid: 16:55:52

Snook - Kommer ifrån

 

update


Datum: 2010-08-24 Tid: 14:05:53

Första dagen i skolan avklarad och ÄNTLIGEN har jag min älskade skoldata igen. Schemat ser helt okej ut, och det var faktiskt helt okej att vara tillbaka igen.

Just nu sitter jag med lite folk i klassrummet och hänger. Slutade runt 11, men har inget bättre för mig hemma så kan lika bra sitta kvar och leka lite med datan medans Kevin spelar gitarr. Letar ork till att komma hem för att springa och övningsköra. Skön kväll.

Kanske årets ointressantaste inlägg men jag tar på mig den.
Later
J

en av alla dom


Datum: 2010-08-20 Tid: 14:45:40vi kan gå vilse genom stan


Datum: 2010-08-20 Tid: 12:15:47


Kom precis in från att ha sprungit en vända runt kvarteret. Det gick sådär, och jämför jag med rundan igårkväll kändes mina ben som mjölsäckar idag. Missnöjd över resultatet bestämde jag mig för att jag ska cykla till stan för att möta grabben min senare. Är ju trots allt helt okej väder ute.

(5-10 min senare)
Äsch, det här inlägget kommer ingenvart, så... Nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning.
xxx
J

back to where I came from


Datum: 2010-08-18 Tid: 23:00:38

Jag kände mig rätt skadeglad imorse då jag gick in på facebook och såg hur 80% av mina vänner skrev något om första skoldagen. Att John Bauer var bra valt av mig förra året märktes extra mycket imorse. Jag börjar ju trots allt inte förns på måndag.

Kom iallafall hem till pojken min för ett tag sen, efter bortamatch i Uppsala mot Sunnersta. Skönt att komma hem med vinst, även fast min insats kändes lite sådär. Det var hur som helst himla kul att vara tillbaka på planen igen, och som vanligt kan jag inte förstå varför jag alls lägger av ibland.

Ligger en sur Daniel bakom mig nu och väntar på sällskap. Som den gulliga flickvän jag är, är det precis vad han kommer få.
Later
J

jag försvann ett tag på vägen


Datum: 2010-08-16 Tid: 20:09:14


Av saker som hände imorse insåg jag snabbt att det här inte var min dag, och sedan dess har jag blivit liggandes i sängen. Dåligt humör övergick till illamående och magvärk och nu kurrar magen så högt att jag knappt hör mig själv tänka. Åh, vad det är skönt att vara hemma från semester.......


Hur som helst.. Norrland var mysigt, roligt, trevligt, härligt - you name it. Kul att träffa släkten igen, och jag är himla glad att pojken min var med. Visst, resan hade sina dåliga stunder också (som att jag inte fick någon fisk, blev uppäten av mygg, och att bilresan tog så himla lång tid). Men, jag ska inte klaga, det var skönt att vara där uppe igen. Verkligen.

Nu tänkte jag krypa ner under täcket igen, försöka bli frisk tills imorgon. 1 vecka tills skolan börjar, och jag tänker ta till vara på den här veckan. Men för stunden - Godnatt!
J

v


Datum: 2010-08-06 Tid: 09:52:34

(I boden, 2 år sen)

Idag fyller min kärlek (och min morfar) år, och inatt åker vi till Norrland.
Jag är tillbaka om en vecka.
Stay tuned.
J

update


Datum: 2010-08-03 Tid: 20:43:33

Nu är jag i Enköping och tar igen förlorad tid med så många vänner som möjligt. Haft en himla trevlig dag, och snart ska jag, Julia, Johanna och Elin gå till Donken och köpa glass.
Later.
J

all we can do is keep breathing


Datum: 2010-08-01 Tid: 16:03:39

Tagen för ca 1 år sen.

Under de senaste året har i stort sett allting förändrats rakt framför näsan på mig, och jag har nog inte vilja insett det förrän nu. Mitt förflutna har gått vidare med sina liv och jag har varit för blind för att se. Orden "jag saknar dig" har blivit min vardag, och löften om att ses snart har varit till för att brytas, det vet jag mycket väl. Jag har nog också förändrats en del, jag menar det har gått ett år. Ett helt år i en ny skola och ny stad. Det skulle vara konstigt om jag inte hade förändrats, men grejen är den att jag tror att jag förlorat mer än vad jag vunnit på vägen, och att jag inte alls är säker på vad en förändring gjort med mig, med mitt liv.

Egentligen är det nog rätt coolt ändå.. Att varenda val vi gör, stort som litet, har en sån påverkan på våra liv, och vår framtid. Att flytta 3 mil hemifrån har förändrat mitt liv helt, och ska jag vara ärlig känner jag mig som en helt annan person nu för tiden. En ny Janina. I grunden är jag ju mig själv, jag har fortfarande samma värderingar, samma dåliga humor, och samma blyghet när det gäller att visa mig själv för nya grupper av människor, men på något sätt är jag ändå helt förändrad. Jag vågar stå på mig mer, jag har utöver mina gamla värderingar och dåliga skämt en hel del nya, och jag klarar mig mer själv nu än vad jag gjorde förut. Jag antar att det är så det ska vara, man ska förändras. Det är bara det att vissa stunder känns det som om jag varken vet ut eller in. Ibland när jag ser gamla bilder på hur saker brukade vara, eller läser gamla blogginlägg, känns det som om inte ens jag känner mig själv längre. För ett år sen visste jag precis vem jag var, och vad jag ville. Nu har jag ingen aning..