threesome


Datum: 2009-11-29 Tid: 23:10:17

Blir nog rätt trångt i sängen inatt, men jag klagar inte.
Sleep tight.
J

Source: Google

you had me at hello


Datum: 2009-11-29 Tid: 21:08:35

Trött och tankspridd är nog de ord som på bästa sätt förklarar mitt humör för stunden. Det är mörkt och tyst utanför för fönstret och hade det inte varit för att jag inte kan slita mig från datan och att jag inte heller kan låta bli att kika lite på parlamentet samtidigt som jag bloggar så skulle det vara det här inne också. Mamma jobbar ett 24-timmars pass tills imorgon och hennes man har gått och lagt sig så jag är ensam vaken. På ett sätt är det rätt skönt faktiskt men då jag inte träffat någon sen Elin åkte hem imorse så känns det som att jag tappat all min vetskap om hur man är social. Med andra ord kommer jag prata non-stop imorgon, om jag inte är för trött det vill säga. Brukar oftast bli så när jag varit ensam för länge.

Spotify har tydligen bestämt sig för att inte sammarbeta med mig ikväll, så därför får jag lyssna på de få låtar jag har lagt in på datan. Med tanke på mitt humör är det inte många av dom som faller mig i smaken, alltså är det Winnerbäcks nyaste album, och Melissa Horns låt "Lät du henne komma närmre" som spelas på repeat. Å andra sidan klagar jag inte på det.

För en vecka sen satt jag hemma i Enköping med längtan efter julafton och julmusik på hög volym. Nu vill jag hellre stanna kvar här ett tag, då jag inte är redo för ett nytt år än. Det är för mycket saker jag inte hunnit göra. För mycket känslor jag velat visa, för mycket ord jag velat säga, och för mycket saker jag velat höra. Jag är inte redo för 2010 än. Det skrämmer mig om jag ska vara ärlig, det känns som att jag har för mycket förväntingar på mig, både från mig själv och andra.
.. Okej. Nu har jag väl tappat er. Skulle jag vart ni skulle jag iallafall inte ha någon aning om vad jag pratar  om. Det är knappt så att jag själv har en aning, så det är alltså inget jag klandrar er för. Jag blir alltid såhär djup när jag lyssnar på LW och MH. Att jag varit ensam och tänkt alldeles för mycket hela dagen har ju faktiskt gjort sitt det med. Jag hoppas ni står ut.

Nu börjar en film som jag ska se och försöka somna till. Blir en kopp te och en mandarin innan det skulle jag tro. Sov gott!
J

försökt att visa dig med blicken


Datum: 2009-11-29 Tid: 15:52:12

Just nu ligger jag i mitt nya rum och är tacksam över att jag har grannar med trådlöst internet. Helgen som har varit himla mysig har spenderats tillsammans med vänner, både gamla och nya. I fredags kom Saga, hennes vän, och hans vän (alla från JB) hit och gjorde mig sällskap till både film och spelet "Jag har aldrig". Då grabbarna gick runt 1 dröjde det inte länge innan både jag och Saga sov tungt.
Igår satt jag mig på tåget mot Stockholm vid 9-tiden och en kvart senare hoppade Elin på i Enköping. Blev shopping i 6 timmar igår innan vi satt oss på tåget igen. Jag kom hem en kofta, en tröja, en klänning och ett par leggins rikare, vilket jag inte klagar det minsta på. Vi spenderade kvällen med en urmysig film här hemma innan vi somnade rätt tidigt båda två och jag drömde världens underbaraste dröm!
Idag får jag se vad jag hittar på, men troligtvis blir det bara lugnt då jag har ont i ryggen och känner mig lite halvsjuk. Ser verkligen fram emot veckan som bjuder på både träning, och mys med vänner, men framför allt Lars Winnerbäck på onsdag som jag har sett fram emot i si sådär två månader skulle jag tro. Kommer nog bli himla kul.
Nu ska jag se på Riverside, och sen blir det nog en kopp te och ett varmt bad kanske.
Får se när jag skriver igen, tills dess får ni ha det fint.
xo
J

v


Datum: 2009-11-27 Tid: 14:18:46

make my wish come true


Datum: 2009-11-22 Tid: 19:28:08


Från julafton förra året.
 
Att spendera sista helgen i Enköping nerbäddad i sängen med feber och illamående var väl inte något jag hoppats på precis, men då jag haft en urmysig tisdag, onsdag, torsdag och fredag kan jag leva med det.

..Inte mycket kvar till lägenhet här på Kattugglegränd 9. Allting är nerpackat i kartonger, och på tisdag börjar vi flyttningen som avslutas på onsdag. Det känns rätt overkligt, och jag tror inte jag kommer fatta det förrän jag på onsdag kväll ligger i sängen på skälby i Västerås och försöker sova. Inte förrän då kommer jag förstå att jag har flyttat.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik, och har gjort det de senaste timmarna. För ett tag sen var det julmusik, sen Håkan Hellström, nu Winnerbäck, men nästa låt som är köad i spellistan är Kylie Minogue's Santa baby vilket innebär att jag är inne på julmusik.. Igen. Jag kan inte låta bli att längta lite sådär extra mycket efter snö, ljus, julklappar, närhet, värme och allt annat som hör julen till. På tisdag är det en månad kvar tills jag sitter (förhoppningsvis hos syster utanför Sundsvall) och dricker glögg, äter julgodis och ser på kalle anka med hela familjen. Inte ofta nu för tiden som vi alla är samlade så därför är julen den högtid jag tycker bäst om.
När pengarna rullar in den 26e kommer ni alltså hitta mig ute på stan på jakt efter julklappar till hela tjocka släkten.

Ser att klockan börjar bli mycket och ska jag hinna packa ner det sista i mitt rum innan jag går och lägger mig känns det som att jag borde dra mig ifrån datan rätt snart. Planerna för veckan är flytt tisdag,onsdag, och katrineholm på fredag. Utöver det blir det skola, och förhoppningsvis träning om jag lyckas bli frisk. Får se vad mer veckan bjuder på, men det visar sig.
Sweet dreams.
J

inspiration


Datum: 2009-11-22 Tid: 15:51:24


weheartit

the rest is still unwritten


Datum: 2009-11-21 Tid: 13:29:12





Jag har ingen som helst lust till att blogga nu förtiden då jag har för mycket annat som pågår i mitt liv. Dagarna rullar på som vanligt. Skola, vänner, fotboll, och fest är det jag spenderar den mesta tiden på, och på tisdag flyttar jag till Västerås. Något mer än så har jag inte att säga.. Nu vet ni att jag lever iallafall.
xo
J

update:


Datum: 2009-11-13 Tid: 09:34:34

Ändrade planer, mamma skrev på kontraktet för lägenheten igår, och fick reda på att vi får lägenheten redan 24 November, med andra ord flyttar vi om redan 10 dagar!! 2 helger kvar i Enköping.
J.

bytbladet


Datum: 2009-11-12 Tid: 09:45:40


- Det här är vårat tidsfördriv på lektionerna, så roligt har vi i Bytingen..
- Något gick fel dock, och nu står det att jag är inloggad på Marcus kamrat. Hm...
- Jag ligger högst upp på "snuttsnygg", wooooho *vågen*
- Nu ska Christine lyssna på "snuttradio"

J

don't let me fall


Datum: 2009-11-11 Tid: 21:16:15



Snart är hela lägenheten nerpackad i kartonger, förutom det nödvändigaste. Imorgon kommer en fotograf och fotar här, sedan blir det visning så fort någon vill ha den. Nu är det verkligen på riktigt.. Om 20 dagar flyttar jag!

Just nu lyssnar jag på musik och har precis (för första gången på jb) pluggat hemma. Det firar jag med film och en kopp te om en stund. Bortsett från det har jag aldrig varit så här trött förut, och somnar väl så fort jag kryper ner under täcket skulle jag tro. Fryser också, så att det gör ont i händerna. Tror jag förfrös mig då jag satt ute och väntade på bussen tidigare idag, eftersom jag faktiskt frysit sen dess.. Rätt illa om jag får säga det själv, och ja det är väl ungefär... NU man ska tycka synd om mig. He he he.

Äsch... Ska sova nu, så att jag tar mig upp imorgon, vilket jag inte höll på att göra imorse.
Take care.
J.

even the best fall down sometimes


Datum: 2009-11-11 Tid: 08:59:26

Jag har aldrig varit så här trött i hela mitt liv. Jag sov på bussen hela vägen hit, tills Saga väckte mig, och skulle jag blunda nu skulle jag inte vara vaken länge till. Helt sjukt. Självklart så har vi specialidrott just idag också, så jag slutar 16 istället för 12.... woho! ..kul :(

Snart börjar mediekunskapen.
xo
J

update:


Datum: 2009-11-10 Tid: 13:44:42


Fotograf: Elin
Modell: Rebecca
Redigerad av: Mig

Min bild (som jag redigerat) från en tidigare Estet-uppgift blev vald till en utställning i skolan.
Sweeet.
J

living in the moment


Datum: 2009-11-10 Tid: 13:41:59

Efter att spenderat morgonen med att se Hitta Nemo, och sedan letat present åt min brors flickvän som följer år imorgon har jag nu Estetisk Verksamhet. Under lektionen ska vi jobba på fotograf Morgan Norman med kompositioner. Inte den roligaste lektionen kanske, men det funkar. Estetisk brukar faktiskt vara rätt kul.

Ikväll blir jag kvar i skolan tills klockan 20 då jag av någon konstig anledning anmälde mig till att stå på öppet hus.. Varför vet jag inte, men skitsamma det blir säkert roligt då både Marcus och Christine är med. Får däremot inte träna ikväll vilket är rätt illa, men då är det bara köra hårdare på torsdag istället.

Nu ska jag leta efter bilder.
Later.
J

grattis på farsdag pappa


Datum: 2009-11-08 Tid: 21:23:04



nothing from the ground is good enough


Datum: 2009-11-08 Tid: 19:24:13



Nu är snart hela mitt rum nerpackat i kartonger eller bortkastat. Är just nu kaos där inne, men å andra sidan skulle nog de som känner mig inte varit speciellt förvånade då det brukar se ut sådär även fast jag inte packar...
Imorgon kommer fotografen och fotar lägenheten för att vi ska få den såld så snabbt som möjligt. Nu känns det verkligen på riktigt och om ungefär en månad kommer jag bo i Västerås.

Helgen har varit mysig. Lugn fredag med en vän. Tjejkväll med Elin och Saga och chill med Saga och boys igårkväll. Har varit med om roligare, har varit med om värre så med andra ord, det dög.
Nu hade jag tänkt att dra på lite musik och packa klart det sista för att sedan krypa ner under täcket med en kopp te och se på film. Perfekt avslut på en helt okej helg.

Talk to you later.
J.

if you were with me tonight


Datum: 2009-11-07 Tid: 12:41:34

Ni vet såna där tillfällen då det nästan är förbjudet att skratta? Det är som en oskriven regel som säger att: Nu ska man inte skratta! Men ändå måste man då någon råkar slinka ur sig en kommentar som är så rolig att man inte kan hålla sig. Det hände mig igår, och att det var knäpptyst i rummet gjorde inte saken bättre. Vi var en halv klass, alltså 14 personer, inne på studiebesök på en redaktion uppe på företaget Forma i Västerås. Ett helt tyst kontor med ett flertal personer som satt och jobbade. När redigeraren då skulle berätta något om layout och liknande säger han: "om man har en LÅNG SAK (med betoning på lång sak), eh nej nej nej.. jag menar text" Haha. Åh! Både jag och Saga tittade på varandra och var precis på väg att brista ut i gapskratt då vi insåg att det inte var sådär jätte smart och hindrade oss själva. Det bidrog till att Saga stog vänd mot väggen, knallröd i ansiktet och verkligen spände sig för att hålla inne ett skratt som skulle få hela kontoret att reagera. Likaså gjorde jag, men att se henne i ögonvrån gjorde inte saken lättare, och jag kunde inte rå för det småfnissningar som lät från mig under resten av tiden. Som tur var tror jag ingen hörde iallafall.. Sen. Efter världens längsta 5 minuter så var det slut, och både jag och Saga skrattade så vi nästan grät när vi åkte tillbaka upp till våning C och John Bauer..

Det var nog gårdagens höjdpunkt, då fredagen var alldeles för seg. Intervju med Rappare inför SM i breakdance, 1 timmes fika med Saga på stan, och sen tog jag bussen hem. Blev en lugn kväll hemma.

Just nu lyssnar jag på musik och försöker ta mig ork till att börja packa. Jag flytar om en månad!!!
..Kan inte riktigt förstå det ärligt talat då jag bott här sen jag var 3 år, och i Enköping hela livet. Kommer nog kännas konstigt, men jag antar jag vänjer mig, och med tanke på att jag ska pendla till träningen 3-4 ggr i veckan kommer inte Enköping bli av med mig i första taget precis. Höhö.

Later.
J


<3


Datum: 2009-11-06 Tid: 23:13:42





Mer än 8 år sen nu, och det gör fortfarande ont..
Jag saknar dig mormor!

update


Datum: 2009-11-06 Tid: 21:04:54

VI FICK LÄGENHETEN, OCH FLYTTAR 1 DECEMBER!

never say never


Datum: 2009-11-05 Tid: 20:23:56



Jag har legat sjuk i två dagar (vilket förklarar utseendet på bilderna) och nu har jag så ont i magen att jag nästan tror att den är påväg att explodera.. eller något. En kopp te, och en ny webbkamera får duga som tröst, och snart kommer mamma hem med alvedon.
Jag har egentligen ingenting att skriva, så lika bra att jag låter bli. Imorgon får vi reda på om vi får en lägenhet. Borde egentligen inte hoppas på något, då man bara blir besviken, men jag kan inte låta bli.. Så håll tummarna.
That was all - I'm out.
J.

o


Datum: 2009-11-05 Tid: 15:51:48

bigger boys and stolen sweethearts


Datum: 2009-11-03 Tid: 10:51:05

Tillbaka till verkligheten eller med andra ord skolan. Känner att lovet satt sina spår och det skulle inte förvåna mig det minsta om jag har påsar under ögonen som hänger ända ner till Kina. Men å andra sidan är sånt helt okej första dagen efter lov.

Humöret var på topp när klockan ringde 05.57 imorse, och det var nog första gången under min tid på jb som jag inte tryckte på snooze-knappen flera gånger innan jag gick upp. När jag väl gjorde det så var jag inte det minsta trött, och mungiporna var uppe vid öronen. Varför vet jag inte, då jag nu insett att det inte är sådär jätte roligt att sitta i skolan och häcka fram till fyra. Speciellt inte då vi spenderar de första 3 timmarna med att skriva både cv och personligt brev som nu blir mitt tredje.

Äsch. Nu ska jag sluta klaga och istället se fram emot kvällen då det blir träning. Eftersom min tränare är göteborg-fan och AIK VANN SM-GULD så ska det bli himla roligt faktiskt... Ehe ;)
Later.
J.

memorys give me the strenght I need


Datum: 2009-11-01 Tid: 12:33:45

     

Jag sitter och tittar på gamla bilder just nu. En bild från sommaren 2008 där jag, Elin, Julia och Johanna är på TC och busar runt. En annan bild från midsommar i Örebro 2007. Jag och Linda i en gunga skrattandes. Det känns rätt overkligt när jag tänker efter. Jag ser mig själv på alla dessa bilder, men trots det känns det inte som något jag upplevt. Det känns snarare som något jag sett på film, eller fått berättat för mig. Det sägs att bilder säger mer än tusen ord. Det är nog sant, men det ger så mycket mer än så. En bild kan väcka känslor man glömt bort, och att veta att jag har alla dessa minnen bakom mig, ger mig viljan och styrkan att fortsätta för att skaffa minst lika bra minnen för framtiden.
J.